Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ünlü AVM'de tavuk restoranı açtı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da ortakları arasında yer aldığı bir şirket, İstinye'deki ünlü bir AVM'de beyaz et restoranı açtı. Restoranda 6'lı tavuk kanadı 45.50 TL'den satışa çıkarılırken, pirinç pilavı ise 32 TL'den satılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da ortağı olduğu gıda şirketi, çay ve "waffle"dan sonra şimdi de tavuk işine girdi. Lüks bir alışveriş merkezinde bir süreden bu yana hazırlıkları devam eden restoran, geçtiğimiz günlerde müşterilerini ağırlamaya başladı.

SADECE BEYAZ ET YEMEKLERİ SATILIYOR

Cumhuriyet'ten Bora Erdin'in haberine göre lüks markaların yer aldığı alanda açılan restoran sadece beyaz etten üretilen yemekler satıyor. 22 Mayıs'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye ile açılan restoranda altılı tavuk kanat 45.50 TL, pirinç pilavı ise 32 TL.

BİLAL ERDOĞAN KİMDİR?

23 Nisan 1981'de İstanbul'da doğan Necmeddin Bilal Erdoğan, 1999 yılında Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden dereceyle mezun olmuştur. Indiana Üniversitesi'nde iki ana dalda yürüttüğü lisans eğitimini 2002 yılında siyaset bilimi ve ekonomi alanlarında ayrıcalıklı dereceyle tamamlamıştır. 2001 yazını Washington D.C'de Woodrow Wilson Center'da stajyer olarak geçirmiştir.

2004 yılında dünyanın alanında en iyi üniversitesi olan Harvard Üniversitesi, Kennedy School of Government'ta kamu yönetimi alanında yüksek lisans derecesini almıştır. Ardından iki yıl Dünya Bankası'nda uzman olarak Slovakya, Hırvatistan, Mısır, Filistin, Irak bütçe gözden geçirme dosyalarında görev almış, özellikle eğitim bütçesi ve eğitim politikaları üzerine çalışmıştır.

Halen Johns Hopkins Üniversitesi'nde Avrupa Çalışmaları alanında İtalya ve Türkiye örnekleriyle ekonomik büyüme ve gelir dağılım modelleri ilişkisini ele aldığı doktora tezi çalışmasına devam etmektedir. Doktoranın ilk yıllarında araştırma asistanı olarak Washington'da, takip eden yıllarda ders asistanı olarak Bologna'da çalışmıştır.

Kamuya faydalı birçok STK'da üst düzey yöneticilik yapmakta olan Erdoğan, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanlığı, Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı ile Okçular Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliği görevlerini yürütmektedir.

Bilal Erdoğan aynı zamanda İlim Yayma Vakfı ve 2015 yılından itibaren kurucusu olduğu İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Vekilliği görevlerini de sürdürmektedir.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Bilal Erdoğan, ileri derecede İngilizce'nin yanı sıra orta düzeyde Fransızca, İtalyanca ve Arapça bilmektedir.

Reyyan Erdoğan ile evli olan Bilal Erdoğan, üç çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Bilal Erdoğan İstanbul Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

alperenlive:

Erdoğan'ın oğluyum diye yan gelip yatmaktansa ticaret yaparak kendi geçimini sağlıyor. Bundan bile eleştiri çıkaracak olanlar yalnızca art niyetli kötü insanlardır.

106
497
yanıtYanıtla
alperenlive:

İmam-ı Şafi'ye sormuşlar; Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız? Demiş ki: "Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür." Bugün itibariyle küfür ehlinin (fetöcülerin) en fazla saldırdığı Erdoğan ve ailesi, Hilal Kaplan ve yakın arkadaşları.

106
408
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

Adam ne güzel ticaret yapıyor daha önceki liderlerin çocukları gibi tüğü bitmemiş yetimin hakkına el uzatmıyor

65
254
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Eminmisin ?

yanıt95
yanıt21
tarık usta:

lüks avmde işletme alsana

yanıt93
yanıt12
balabey aziz:

Tavuk budu kaç tl acaba

166
15
yanıtYanıtla
bilen bilir:

Normal Esnaflara kızmak yerine kendi esnaflarıniza bı bakın

143
13
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Çalışıp kendi geçimini sağlamak ayıp değil örnek bir iş yapmış çocuk sizde yapın hep devlet versin diye beklemeyin devlete k8m verecek sanki devletin babası var

22
107
yanıtYanıtla
Fakır:

vay arkadaş videoyu izleyince ne düşüneceğimi bilemedim

100
12
yanıtYanıtla
özgün özen :

Ticarete atılmış ne güzel işte yanında kaç kişi ekmek sahibi olucak devlete vergi ödeyecek insanlara hizmet vermiş olacak bunun nesi garip tebrik etmek lazım ALLAH utandırmasın. daha çok kişi ticarete atılır inşallah istihdamda çogalır.

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title