Haberler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, aylık maaşının 200 bin lira olduğu iddialarıyla ilgili suskunluğunu bozdu

Güncelleme:

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'un 3 kurumdan maaş aldığını, bunun dışında dernek ve vakıflardan da gelirinin olduğunu ve toplamda aylık maaşının 200 bin lirayı bulduğunu öne sürmüştü. Söz konusu iddialarla ilgili suskunluğunu bozan Bulut, "Bunları ispatlayamayanlar şerefleriyle imtihan edilirler. Bunun ispatını kamuoyuna sunmak zorundalar." dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanı Ekonomi Politikalar Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, birden fazla kurumdan maaş aldığı iddialarıyla ilgili suskunluğunu bozdu. CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulunan Bulut, iddiaları yalanladı.

Yiğit Bulut maaş tartışmalarıyla ilgili şunları söyledi:

"Bunları ispatlayamayanlar şerefleriyle imtihan edilirler. Bunun ispatını kamuoyuna sunmak zorundalar. Sürekli yalanlarla eleştiri yapmaya çalışıyorlar.

"YENİ BİR DÜNYA DÜZENİ OLUŞUYOR, GELİN BUNLARI KONUŞALIM"

Ben herkese şunu söylüyorum yeni bir dünya düzeni oluşuyor, yeni bir teknoloji düzeni oluşuyor. Gelin bunu konuşalım. ABD'de bugün bir cümle ciddi anlamda tartışılıyor. Diyorlar ki, Google Birleşmiş Milletler'den de NATO'dan daha güçlüdür. Bu ABD'de siyasi düzeyde tartışılıyor.

"BİZDE İFTİRA MUHALEFETİ VAR, CİDDİ FİKİRLER TARTIŞILMIYOR"

Bizde sadece bir iftira muhalefeti var. Hiçbir ciddi fikir tartışılmıyor. İftira üzerinden belli bir noktaya gidiliyor. Onun için bunları artık geçelim. Yeni bir dünya düzeni oluşuyor. Bu düzende neyin nasıl şekillendiğini görmemiz gerekiyor."

CHP'Lİ VEKİL 200 BİN LİRA MAAŞ ALDIĞINI ÖNE SÜRMÜŞTÜ

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanı Ekonomi Politikalar Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'un aldığı maaşlarla ilgili ciddi iddialarda bulunmuştu. Yavuzyılmaz, Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirilene göre Yiğit Bulut'un 3 kurumdan maaş aldığını, bunun dışında dernek ve vakıflardan da gelirinin olduğunu ve toplamda aylık maaşının 200 bin lirayı bulduğunu öne sürmüştü.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Yiğit Bulut Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (6)

Uğur Duran:

Adamı tanımasam mağdur diyecem adama. Hesaplansa 200.000 değilde 199.000 çıksa ''hani 200 dü'' diyebilecek biri.

216
28
yanıtYanıtla
H Ö:

dolar 3 tl olursa yüzüme tükür diyen adam değil mi bu ? dolar oldu 8 tl bu adam birde başdanışman. düşün ülke nasıl batıyor.. daha ne bu kafada danışmanlar ülkede söz sahibi.

120
20
yanıtYanıtla
Şenol Ekinci:

Uzaydan geldin herhalde yada balık hafızalisin dolar 2018 ağustosta 8.50 tl idi hesaplayamazsan söyleyim.şu anki fiyatı 32 ay önceki fiyatı kadar

yanıt13
yanıt52
YuSuF HoCa:

Adamlar ispatlamıyoruz diyorlar Kurumlar kişisel bilgileri vermiyormuş,lafı eveleyip geveleyip durma şu kadar maaş alıyorum de, Millet de adam çalışıyor kazanıyor helâli hoş olsun desin.Taş atıp yorulmadan kurbağayı bile ürkütmeden dedikleri paraları alıyorsanız benden yana hakkım varsa haram zehir zıkkım olsun .İftira ise de o iftiraları atanlar kendi nefesinde bogulsun.Millet borcunu ödeyemiyor perişan vaziyette ,Birileri böyle sütün kaymağını yiyorsa millet elbet tepki gösterir..

47
4
yanıtYanıtla
Vedat Turan:

ÇIK ERKEK GİBİ AÇIKLA ŞURADAN ŞUNU ALIYORUM DİIYE HALKIN VERGİLERİ İLE YÜZLERCE ASKERİ ÜCRETLİNİN ALDIĞI PARA BİR KİŞİYE VERİLMEKTE

50
1
yanıtYanıtla
Oğuz Çelik:

Yahu bunlar Amerikanın reklamını yapmaktan bıkıp usanmadı

16
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title