Haberler

Bursa'ya Otomotiv Test Merkezi

Güncelleme:

Bursa'da yapılması planlanan Otomotiv Test Merkezi'ne onay çıktı.

Bursa'da yapılması planlanan Otomotiv Test Merkezi'ne onay çıktı. Yenişehir İlçesi'ndeki arazi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Milli Emlak'tan Türk Standartları Enstitüsü'ne tahsis edildi.

Yenişehir'de, Otomotiv Test Merkezi'nin kurulacağı 2,6 milyon metrekarelik arazi, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden Türk Standartları Enstitüsü'ne (TSE) tahsis edildi. Başbakan'ın imzasıyla gerçekleşen tahsisatla, Bursa için büyük önem taşıyan yatırımın önü açıldı.

Konuyla ilgili yazılı bilgi veren Ak Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa'nın sanayi vizyonunda önemli bir yer tutan projenin hayırlı olmasını diledi. Yalçın, "Uzun bir süredir üzerinde çalışılan ve Yenişehir'de kurulması planlanan Otomotiv Test Merkezi'nin daha önce Hazine'ye geçen 2,6 milyon metrekarelik arazisi, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden Türk Standartları Enstitüsü'ne bugün itibariyle tahsis edildi. Yaklaşık 130 milyon Euro'luk bir yatırımı içeren bu çalışma, Bursa ekonomisine, otomotiv sektörüne ve Türkiye'ye hayırlı olsun" dedi. - Bursa / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Sedat Yalçın Yenişehir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title