Haberler

Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 16 kuruş zam gelmesi bekleniyor

Güncelleme:

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 16 kuruş zam gelmesi beklenirken, zamla birlikte İstanbul'da motorinin litre fiyatı 23 lira 66 kuruşa yükselecek.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

BU GECE YARISINDAN İTİBAREN ZAM GELİYOR

Son dönemde art arda gelen indirim haberlerinin ardından bu kez araç sahiplerinin keyfini kaçıracak okkalı bir zam yolda. 3 Aralık Cumartesi gününden itibaren motorin fiyatlarına 1 lira 16 kuruş zam geliyor. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

İSTANBUL'DA LİTRE FİYATI 23 LİRA 66 KURUŞA YÜKSELECEK

Bu gece yarısından itibaren tabelaya yansıyacak zamla birlikte İstanbul'da motorinin litre fiyatı 23 lira 66 kuruşa, Ankara'da ise 23 lira 80 kuruşa yükselecek.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Zam Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (12)

ferfer:

hala durumumuz iyiye gidiyor diyen saf varmı aramızda merak ediyorum

121
13
yanıtYanıtla
Bunyamin Gnl:

İndirim çay kaşığıyla ıkına ıkına. Zam kepçeyle yapıştıra yapıştıra. Allah yedirmesin

81
0
yanıtYanıtla
ALP ALP:

Brent varil fiyatı aynı: Kur sabit Bu neyin zam mı? Bilen varsa aydınlatsın?

74
1
yanıtYanıtla
ismail bey :

Salı indirim gelince, cumaya zam gelir demiştik.

73
1
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Asgari ücreti belirliyor ve sabitliyirsun akaryakıt ev gıda araç fiyatlarını belirlemiyorsun. Ozaman hepsini bırak

71
3
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Kaç gündür indirim yapılıyor çünkü Kasım ayı enflasyonu düşük çıksın diye şimdi ise zamlar tekrar başlar çünkü aralık ayına girdik , maaşlara az zam vermenin yolu

55
3
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Ya bir iki kuruş zam geldi diye ortalığı karıştırıyorsunuz. ALLAH Devletimize Milletimize zeval vermesin. Şükredin başımıza bombalar yağmıyor.

4
36
yanıtYanıtla
Doğrucu deli:

Nurullah millet aç sen değilsin belli

yanıt0
yanıt0
Erkan Can :

brend varil fiyatı 110 usd den 86 usd lere düştü bizdeki akaryakıt fiyatları daha fazla düşmüş olacak ki zam yapıp dengelemeye çalışıyoruz,ses etmeyin (:

35
0
yanıtYanıtla
Kenan:

Ver mehteri ileriye gidiyoruz))

27
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title