Haberler

Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'na Avrupa'dan uçuşlar başladı

Güncelleme:

Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'na Avrupa'dan uçuşlar başladı Avrupa'dan Koca Seyit'e haftada 3 uçuş İlk uçuş su takı ile karşılandı Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin turizm yatırımlarının ardından keşfedilmemiş destinasyonlar arayışında olan dünya, rotayı Balıkesir'e çevirdi.

Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'na Avrupa'dan uçuşlar başladı

Avrupa'dan Koca Seyit'e haftada 3 uçuş

İlk uçuş su takı ile karşılandı

BALIKESİR - Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin turizm yatırımlarının ardından keşfedilmemiş destinasyonlar arayışında olan dünya, rotayı Balıkesir'e çevirdi. İki havayolu şirketi de bu çalışmalara kayıtsız kalmayarak Koca Seyit Havalimanı'na uçuşlar başlattı. İlk uçuş Almanya'nın Dusseldorf kentinden kalkan uçağın Koca Seyit Havalimanı'na inmesiyle gerçekleşti. Uçak apron girişinde su takı ile karşılandı. İlk gelen yolculara Büyükşehir Belediyesi çeşitli hediyeler ikram etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Ayvalık Sarımsaklı'dan Edremit Altınoluk'a kadar Körfez bölgesinde yürüttüğü mavi bayrak çalışmaları, sahil düzenleme, sağlık turizmi, gastronomi ve kültürel çalışmaları keşfedilmemiş rotalar arayışında olan dünya turizminin dikkatini çekti. Yine Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleştirilen turizm toplantıları sayesinde turizm acenteleri Avrupa'dan direkt Körfez'e gelmenin arayışındayken hava yolları şirketlerinden müjdeli haber geldi. Balıkesir Valiliğinin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ilgili birimlerinin ve sektörün gayretleriyle gerçekleştirilen irtibatların ilk meyvelerini verdiğini belirten Başkan Yücel Yılmaz, Avrupa'dan iki şehirden Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'na resmi olarak yurtdışı uçuşlarının başladığını söyledi.

Almanya'nın Dusseldorf kentinden kalkan uçak saat 14.11'de Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'na iniş yaptı. 181 yolcu ve 10 mürettebat taşıyan uçak havalimanı itfaiyesi tarafından su takı yapılarak karşılandı.

Aprona park eden uçaktan inen yolcuları Balıkesir Koca Seyit Havalimanı Müdürü Taner Ödemiş, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtım Müdürü Kurthan Gencel ve yöresel kıyafetli bir ekip karşıladı. Gelen yolculara yöresel ürünlerden oluşan küçük hediyeler takdim edildi. Almanya seferlerinin haftanın 3 günü iki ayrı firma tarafından karşılıklı seferler olarak yapılması planlanıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title