Haberler

Bakan Dönmez: 2 bin liralık doğal gaz faturasının 1.500 lirasını devlet karşılıyor

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz faturalarıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Vatandaşa gelen 500 liralık faturanın aslında 2 bin lira olduğunu belirten Bakan Dönmez, "Faturanın bin 500 lirasını devlet kaynağı ile karşılıyor. Size 500 lirasını yansıtıyor" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Havaların soğumasının ardından depolanan doğal gazın yetip yetmeyeceğine ilişkine konuşan Bakan Dönmez, bu konuda bir sıkıntı olmayacağını söyledi. Dönmez, "Tedarikçiler, sevkiyat planlarına ve kontratlara uyduğunda böyle bir problemimiz olmayacak." ifadelerini kullandı.

"2 BİN LİRALIK FATURANIN BİN 500 LİRASINI DEVLET KARŞILIYOR"

Doğalgaz fiyatları ile ilgili de konuşan Dönmez, "Aylık 500 lira doğal gaz faturası ödüyorsanız, aslında 2 bin lira olması gereken bir faturanın bin 500 lirasını devlet kaynağı ile karşılıyor. Size 500 lirasını yansıtıyor" dedi.

"HEM VATANDAŞIMIZ HEM DE DEVLETİMİZ KAZANACAK"

Karadeniz gazına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullanan Dönmez, "İthal ettiğimiz gaz fiyatları ile mukayese ettiğimizde Karadeniz gazının o fiyatlara göre daha ekonomik olduğunu söyleyebiliriz. Hem bizim vatandaşlarımızın aile bütçelerine yansıyacak demektir hem de milli bütçemize yansıyacak. Hem vatandaşımız kazanacak hem de devletimiz kazanmış olacak." şeklinde konuştu.

"FİLOMUZA DÖRDÜNCÜ BİR KARDEŞ GELDİ"

Dönmez, sondaj gemisi ile ilgili ise, "Filomuza dördüncü bir kardeş geldi. Abdülhamit Han derin sondaj gemisi. Onu da Akdeniz'de ilk görev yerine uğurlayacağız. Bir aksilik çıkmazsa Cumhurbaşkanımızın katılımıyla Mersin Taşucu'ndan ilk görev yerine uğurlamış olacağız. Görev alanı ise kendi deniz yetki alanlarımız içerisinde olacak. Yeri de inşallah Cumhurbaşkanımız açıklayacak." ifadelerini kullandı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Fatih Dönmez Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (10)

Nurullah Ak:

ALLAH sizleri başımızdan eksik etmesin Sayın Bakanım ama insanlarımız nankör anlamazlar.

2
24
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

ALLAH TOPUNUZU ALSIN BAŞKA NE DİYEYİM.

yanıt1
yanıt1
ÖNDER ÇELİK:

PEKİ BEN GEÇEN KIŞ NEDEN 1.200 1.200 FATURA ÖDEDİM.HAYATINIZ YALAN

16
1
yanıtYanıtla
isa çamur:

ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN , YOK DAHA NELER 2000 LİRALIK FATURANIN 1500 ÜNÜ DEVLET ÖDÜYORMUŞ. BİZDE SALAĞIZ ZATEN AMA AKILLI ROLÜNE BÜRÜNMÜŞÜZ

14
1
yanıtYanıtla
blacksocks:

Yani döviz artışının ve enerji fiyatlarının artışının sebebi vatandaş , ama bizi bu sıkıntıdan kurtaran sizlersiniz ? Hangi kameraya el sallıyoruz ? :))

11
1
yanıtYanıtla
Mütefekkir:

Devlet karşılıyor dediğide halk yani elinde sonun o para bizden çıkıyor

6
1
yanıtYanıtla
Beyaz Uyttyy7t:

Sayın iktidar Açaba size inanan kimse kaldımı. Bana 400 lira gelen fatura 1300lira gelmeye başladı. Milletle alay etmeyi bırakın.

5
1
yanıtYanıtla
Alper Tardulu:

Fedakarlık derken siyasetçiler kendi ceplerindenmi vermişler. Bu siyasetçilere kendilerinin gelip geçici oldukarını birileri anlatsın lütfen.

4
1
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Milletle alay etmeye alışmışlar. Bunlarda kabahat yok. Millet kendisine bakmalı

3
1
yanıtYanıtla
by nokta:

Öyle bir kitle varki Anlamamazlığa vuruyor. İstanbul güzel olacak diye seçti şimdi kaybı anlıyor muhalefetle neyi tartışıyoruz lgbt lilere kadın hakkı veren yasanın iptalini demirtasın özgürlüğünü

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title