Haberler

Benzine 95 kuruş zam geliyor

Güncelleme:

Yüksek akaryakıt fiyatlarındaki değişiklik sürüyor. Benzin, motorin ve LPG'deki son durumu merak eden araç sahiplerine kötü bir haber geldi. Buna göre perşembe gününden geçerli olmak üzere 95 kuruş zam bekleniyor.

Araç sahipleri, benzin, motorin ve LPG'deki fiyat değişimlerini yakından takip ediyor. Uluslararası petrol piyasasındaki hareketlilik ve döviz kurundaki değişikliğin neden olduğu fiyat değişimlerine göre benzine bir zam bekleniyor. Perşembe günü geçerli olacak fiyat artışına göre benzine 95 kuruş zam bekleniyor.

En son motorine yapılan 1 lira 38 kuruşluk zammın ardından bu kez de benzine zam geliyor. 1 Şubat 2024 Perşembe gününden geçerli olacak şekilde benzinde 95 kuruşluk bir fiyat artışı bekleniyor.

BENZİN, MOTORİN VE LPG FİYATLARI NE KADAR?

  • İstanbul'da benzinin litre fiyatı: 38,36 TL
  • Motorinin litre fiyatı: 41,67 TL
  • Ankara'da benzinin litre fiyatı: 39,03 TL
  • Motorinin litre fiyatı: 42,40 TL
  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 39,22 TL
  • Motorinin litre fiyatı: 42,59 TL
  • LPG ise ortalama 20 TL üzerinden satılıyor.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de içinde bulunduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalamasıyla dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Ekonomi

Zam Lpg Otomobil Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (27)

muhammet ali cihan:

Konuşmalarını duyar gibiyim “Nasılsa ses çıkmıyor yükle baba!”

228
5
yanıtYanıtla
mehmet:

keriz halkı bulmuşken silk baba

yanıt57
yanıt0
Sktgdn:

Ne oluyor kardeşim yeter artık niye sürekli zam yapıyorlar bitirdiniz ülkeyi hergun zam her gün zam Allah'ın belaları

198
12
yanıtYanıtla
TEKİN ULU:

hepsini tek kalemde ...sigara ..dahil....100 lira yapın da .....sizde kurtulun bizde kurtulak.. .. zırt pırt zam ....bu gidişle ...hastaneler ..covit yerine kalp ve psikolojisi bozuk insanlarla ...dolacak

142
8
yanıtYanıtla
Tamer Çakır:

tanju okandan koy koy şarkısını istiyorum oy verenlere selam olsun

100
6
yanıtYanıtla
mahmut:

Kafa bin beş yüz senin. Seçimi diğer parti kazansa bu zam olmayacak mı sanıyorsun ? 80 yılda ülkeye kendi otomobili kendi uçağı kendi yerli ürünü hiç bir markası yapılmamış, paraya 6 tane sıfır konulmuş, bundan kurtulmaya çalışıyorsun. kolay mı olacak tı?

yanıt12
yanıt115
mehmet dinçer şahmaran:

Mahmıt 20 yıldaki satışı 100 yıldır kimse yapamadı. Senin kafan bunları alıyor mu?! Satılmadık yer kalmadı

yanıt78
yanıt8
sade vatandaş:

yakıt o kadar pahalandıki arabayı alıp zam gelmeden gidip deposunu doldurayım desen arabayla benzinciye gidip gelmeye bile servet harcıyoruz o yüzden yürüyerek gidip bidonla almak en karlısı

91
6
yanıtYanıtla
Salih Isık:

DEVAMKEEEEE....

79
3
yanıtYanıtla
Mustafa Gündüz:

aracım hiç olmadı

29
18
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title