Haberler

Apple, Kasasındaki 269 Milyar Dolar ile Neler Yapabilir?

Apple şu anda dünyanın en değerli şirketi konumunda.

Apple şu anda dünyanın en değerli şirketi konumunda. Yakın zamanda ilk trilyon dolar değere sahip firma olması beklenen şirket, şu anda kasasında 269 milyar dolar nakit parayı bulunduruyor. Bu para öylesine büyük bir para ki, şirket istese birçok teknoloji firmasını bir çırpıda satın alabiliyor. Biz de bu videomuzda, Apple'ın kasasındaki parayla yapabileceklerini sıraladık!

Apple'ın istese yapabileceği 5 çılgınlık!



Şirket kasasındaki parayla Netflix, Uber, Tesla, Snapchat ve Twitter'ı hep birlikte alabiliyor ve işin daha da ilginç tarafı bunları yaptıktan sonra150 milyar dolar para daha kalıyor.

https://youtu.be/2sxTYRxNoSk

Eğer teknoloji firmalarını satın almak yerine günümüzün en popüler konularından sanal paraya yatırım yapmak isterse ise, dolaşımda olan tüm Bİtcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple ve Litecoin' lerin tümünü alabiliyor. Bunları aldıktan sonra ise kasasında 50 milyar dolar kalıyor. Apple'ın iyilik yapacağı tutsa, kasasındaki parayla dünyadaki herkese 35 dolar verebiliyor. Para vermek yerine iPhone X dağıtmaya kalkarsa da, 235 milyon kişiye iPhone X verebiliyor.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Nicola Tesla Twitter Apple Uber Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title