Haberler

Almanlardan cephede destan yazan Türk SİHA'larına övgü! Atılan başlık göğsümüzü kabarttı

Güncelleme:

Rusya'nın işgaline direnen Ukrayna'ya cephede büyük katkı sağlayan Türk SİHA'larına Almanlardan övgü dolu sözler geldi. Bayraktarların Rusya'yı üç kıtada vurduğuna dikkat çeken Alman Bild gazetesi, "Umudun Silahı Bayraktar" başlığını kullandı.

Alman Bild gazetesi, Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaşta kullanılan silahlı insansız hava aracı (SİHA) "Bayraktar TB2"leri övdü. "Ukrayna savunması, Türk teknolojisine güveniyor. Umudun Silahı Bayraktar" başlığı kullanılan haberde, TB2'lerin üç kıtada Rus askeri teçhizatını yok ettiği vurgulandı.

UKRAYNA'DA RUSYA'YA AĞIR DARBE VURDU

Bayraktar'ın Suriye, Ermenistan ve Libya'da Rus yapımı Pantsir S-1 uçaksavar sistemini imha edebildiği aktarılan haberde, Ukrayna'da birçok Rus askeri teçhizatını ortadan kaldırdığına işaret edildi.

"UKRAYNALILARA UMUT VERİYOR"

TB2'nin savaşın seyri üzerindeki etkisinin henüz tam belirli olmadığına işaret edilen haberde, "Ancak Bayraktar, Ukraynalılara umut veriyor. Ukraynalılar, Rus işgalcilerle alay ederek Bayraktar hakkında şarkılar bile söylüyorlar." ifadelerine yer verildi.

TEKNİK DETAYLARA DA YER VERİLDİ

Teknik detaylara da yer verilen haberde, 2015'ten bu yana kullanılan Bayraktar'ın 24 saate kadar harekat sahası üzerinde kalabildiği ve buradan hassas güdümlü mühimmat (2,5 kg ile 37,5 kg arası) ateşleyebildiği, 7 kilometreden uzun uçuş yüksekliği sayesinde uçaksavar sistemlerinden kurtulabildiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ukrayna Rusya Bild Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

mehmet can:

Tek hayırlı damat bu he. Helal olsun tam bir dahi. bunu unutmayın dünyada bir devrim yapacak bu adam. Kendisi gibi mutlaka yetiştirsin birilerini Vallahi bir asır daha bekleyemeyemez bu ülke

204
19
yanıtYanıtla
bekir yapici:

dogru ama haberde yine reklama dönük bir ilave var almanyadaki haberlerde sadece Türk sihalarinin rus arac ve gereclerine zarar verdigini yaziyor ama üc kitada rus teczihatina zarar verdigi övdügü falan sisirme haber o üc kita hangi kitalarmis acaba?

37
136
yanıtYanıtla
HAKAN SEZGİN:

ERMENİSTAN ASYA KITASINDA, LİBYA AFRİKA KITASINDA, UKRAYNA İSE AVRUPA KITASINDA.

yanıt104
yanıt3
haksız mıyım:

libyada(afrika), azerbaycanda(asyada) ukraynada(avrupada) rus sistemlerini rezil etti bayraktar .şimdi oldu mu?

yanıt76
yanıt5
bekir yapici:

HAKAN SEZGIN kita ile üzerindeki ülkeler ayni manaya gelmez ayrica haberde sihalarin üc kitada ruslara karsi kullanildigi yaziyor bizim elestirimiz sihalara degil ülkemizi zor durumda birakacak sekilde sorumsuzca yapilan haber ve reklam.

yanıt9
yanıt25
rap düelloları:

Bekir trolü sen biraz dinlen istersen konuştukca batıyorsun farkında değilsin...:)

yanıt54
yanıt6
OKUR:

BU KADAR HAZIMSIZ OLMANIZA GEREK YOK,,AYRICA TÜR OLARAK ÖVÜNEBİLİRSİN AYIP DEĞİL

yanıt22
yanıt0
Sadık:

Ülkemle gurur duyuyorum

107
20
yanıtYanıtla
öncevatan :

Beyin göçü gerçekleşmezse, Devletimiz mühendislerine bu gün olduğu gibi sahip çıkmaya devam ederse Türkiye daha güçlü olacaktır

104
9
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Alman gazetesine bak sen, 'Türk Sihaları Rusları üç kıtada vurdu' haa. Rusları Türkiyeye karşı kışkırtma hamleleri bunlar. daha kim bilir nasıl hamleler gelecek? Rus uçağını düşürttüler olmadı, Rus diplomatmıydı o öldürttüler olmadı, salvolar devam ediyor.

62
9
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title