Haberler

Akbank Genel Müdürü Binbaşgil: Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat dolarizasyonu azaltacak

Güncelleme:

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat" ürününün mevduat alışkanlıklarını değiştirebileceğini belirterek, "Bu ürünün, dolarizasyonu azaltan ve uzun vadeli kaynak yaratımını destekleyen olumlu etkileri olacağını öngörüyoruz." ifadelerini kullandı.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat" ürünüyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, hafta başında duyurulan bu yeni mevduat hesabıyla son dönemde TL'de yaşanan değer kaybının ve piyasalardaki hareketliliğin büyük oranda dengelenmeye başladığını gördüklerini belirtti.

"BİZDE MÜŞTERİLERİMİZE SUNMAKTAYIZ"

Tasarruf hesabı sahiplerinin dövizdeki olası dalgalanmalara karşı birikimini korumasını hedefleyen bu ürünün, sunduğu faiz oranı kazancına ek olarak dövizde yaşanabilecek olası artışlardan da getiri sağlayacağını vurgulayan Binbaşgil, "Mevduat alışkanlıklarını değiştirmesini beklediğimiz bu ürünün, dolarizasyonu azaltan ve uzun vadeli kaynak yaratımını destekleyen olumlu etkileri olacağını öngörüyoruz. Biz de piyasada büyük ilgi gören bu yeni mevduat ürününü müşterilerimize sunmaktayız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Akbank Haberler

500

Yorumlar (3)

Kobra Murat :

:)) Insanlar getirilen sistemin suni ve spekulatifligini gun gectikce anlayacak. Duzenli olarak "ne guzel sistem" haberleri gelir bugunlerde. Oysa sistem yeni yeni aciklaniyor. Ben normal vatandasim suphe hakkim, cunku urunun alicisiyim. Veriye erisim ve kitlelere erisim mazeretim var. Genel mudur arkadasi bir kenari not edin. O da bu urunun distributoru. Dolayisiyla bir zarar durumunda (MB odemeyi geciktirdi/kuru haksiz belirledi/odemedi vs.) muhattabiniz ilk olarak genel mudur.

3
0
yanıtYanıtla
juzen sari:

daha once yapilmis birsey bu sanki ilk defa yapiyorlar bu is buyuk sikintilar getiricek hem ekenomi yonunden hemde manevi yonden cunku faizin haramin oldugu yerde depremler eksik olmaz ulke olarak milleti faize davet ediyorlar her hane faize bulassin istiyorlar yada farkinda degilller cikip bu sistemin reklamini yapiyorlar

2
1
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

En sevmediğim nefret ettiğim banka akbankdır en iyi banka tep bankası

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title