Haberler

Ak Partili Eyüp Fatsa Muhalefete Çattı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkan Vekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, 22 Temmuz Genel Seçimleri'nde Milletin Teveccühüyle Yeniden İktidara Geleceklerini Belirterek, AK Parti'nin Türkiye'nin Çimentosu Olduğunu Söyledi.

Adalet ve kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkan Vekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, 22 Temmuz Genel Seçimleri'nde milletin teveccühüyle yeniden iktidara geleceklerini belirterek, AK Parti'nin Türkiye'nin çimentosu olduğunu söyledi.

22 Temmuz 2007 tarihinde yapılacak seçimlerden sonraki dönem için sloganlarının hazır olduğunu ve "Durmak Yok" parolasıyla Türkiye'yi kalkındırmaya devam edeceklerini kaydeden AK Parti Grup Başkan Vekili Eyüp Fatsa, muhalefet partilerinin tutumunu eleştirdi.

Muhalefetin kaos ortamı oluşturarak siyasi rant elde etmeyi istediğini kaydeden Fatsa, "3 Kasım Seçimleri'nden önce bu millete Cumhuriyetin 79 yılda kazandırdığını bir gecede yüzde 50 kaybettiren, bir çivi bile çakmayan, milletin zenginliklerini başkalarıyla paylaşan, bir gecede sabit kurla birilerini zengin yapan siyasi aktörler, bugün sanki hiçbir şey olmamış gibi, sanki bu ülkede yaşamamışlar gibi allanıp pullanıp kurtarıcı rolüne soyunup bir de bu milletten oy istiyorlar. Bu millet yaşananları unuttu

mu zannediyorlar? Onlar bu milletin yeniden kendilerine itibar edeceğini mi zannediyorlar?" dedi.

Muhalefetin Türkiye için bir çabası olmadığını, 3-5 yıl sonrası için bile bir proje hazırlamadıklarını belirten Fatsa, "Bunlardan çıksa çıksa kaos çıkar, husumet çıkar, kavga çıkar. AK Parti ise Türkiye'nin çimentosudur. Türkiye'nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine oy alan tek partisidir. Bizim kaderimiz bu milletin kaderidir" şeklinde konuştu.

(MAK-AG-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title