Haberler

AK Parti'li Berber Tarımda Pazarlamanın Önemine Dikkat Çekti

Tekno Tarım Manisa 11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Türkiye-Rusya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Recai Berber, "Bizim pazarlama işine üretimden daha fazla önem vermemiz lazım. Para kazanmadıktan sonra istediğin kadar uğraş.

Tekno Tarım Manisa 11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Türkiye-Rusya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Recai Berber, "Bizim pazarlama işine üretimden daha fazla önem vermemiz lazım. Para kazanmadıktan sonra istediğin kadar uğraş. İhracatı desteklersek, dışarıya malı satarsak burada kıymetlenir. Yoksa sadece kendi kendimize ne üzümü bitirebiliriz ne zeytinimizi ne zeytinyağımızı" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Recai Berber, 2 Kasım'da açılan ve üreticilerden yoğun ilgi gören Tarım ve Hayvancılık Fuarını son gününde gezerek üreticilerle ve firma temsilcileriyle bir araya geldi.

Tekno Tarım Manisa 11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın son gününde AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Recai Berber, üreticilerle ve firma temsilcilerine buluştu. Stantları tek tek gezen milletvekillerine Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, Borsa Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Manisa Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Kaya eşlik etti.

"Pazarlama işine üretimden daha fazla önem vermemiz lazım"

AK Parti Manisa Milletvekili Türkiye-Rusya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Recai Berber, fuar ziyareti sırasında yaptığı konuşmada ihracatın önemine vurgu yaparak, "Bizim pazarlama işine üretimden daha fazla önem vermemiz lazım. Para kazanmadıktan sonra istediğin kadar uğraş. Bu üzümü, biz bu sene Türk Hava Yolları aracılığıyla kargoyla Kanada'ya gönderdik. Küçücük İsrail'in her gün yalnız 50 uçağı dünyanın her yerine kargo uçuşu yapıyor. Adam sabah çilek topluyor, akşam beşte Hollanda'daki markette yerini alıyor. Bizim de onu yapmamız lazım. İhracatı desteklersek, dışarıya malı satarsak burada kıymetlenir. Yoksa sadece kendi kendimize ne üzümü bitirebiliriz ne zeytinimizi ne zeytinyağımızı" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Recai Berber Ak Parti Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title