Haberler

ABD'de teşvik paketi hazırlıklarıyla en fazla değer kazanan emtia gümüş oldu

Güncelleme:

ABD'de ekonomik toparlanmayı desteklemek amacıyla hazırlanan teşvik paketine ilişkin görüşmelerin yeniden başlaması üzerine, değerli metal fiyatları yüzde 3 artan gümüşün liderliğinde yükseldi.

ABD'li senatör ve Temsilciler Meclisi üyeleri, iki partinin de desteklediği 748 milyar dolar büyüklüğünde olması beklenen teşvik paketine son şeklini verip onaylamak üzere, ABD hükümetinin merkezi olan Capitol Hill'da bir araya geldiler.

GÖZLER ABD MERKEZ BANKASI'NDA

Piyasalarda ayrıca, ABD Merkez Bankası'nın bugün Türkiye saati ile Fed'in bugün Türkiye saati ile 22.00'de yapacağı açıklamada, Kovid aşılarının piyasaya sürülmesinin ekonomik görünümü nasıl değiştirdiğine ilişkin değerlendirmesini paylaşması bekleniyor.

GÜMÜŞ YÜZDE 3 YÜKSELDİ

Gelişmelerle gümüş, ons başına yüzde 3.02 artarak 25.26 dolara yükseldi. Altın yüzde 0.46 artışla 1,863.06 dolara yükselirken, paladyum yüzde 1.02 artışla 2,345,90 dolara çıktı. Aynı zamanda platin ons başına yüzde 0.97 artışla 1,050.62 dolara yükseldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

500

Yorumlar (5)

sel yaz:

bakırın tonu 1. 500 usd yukarı cıkacak . 2021 yılında

0
1
yanıtYanıtla
REAL:

Sallama kafaları bulandırma

yanıt2
yanıt0
İbrahim Lincoln:

3. Dünya ülkesinde altın, Birinci dünya ülkesinde gümüş, İkinci dünya ülkesinde bakır değer kazanır. Birinci ülkeler için çöplük, Merkez bankasından daha değerlidir.

yanıt1
yanıt3
VATANDAS:

en fazla kazandiran ASELSAN ve ROKETSAN ben gecen sene 10 bin TL hisse aldim 50 bin kazandim herkese tavsiye ederim

0
0
yanıtYanıtla
BÜYÜK RESİM:

ALTIN TÜM ÜLKELERDE YÜKSELİŞTE ANCAK DİĞER ÜLKE VATANDAŞLARI ALTINI YATIRIM AMACI İÇİN KULLANMAMASI ONLARIN BU YÜKSELİŞTEN BİR ZARAR GÖRMEMESİNİ SAĞLIYOR YA DA ÖYLE HİSSETTİRİYOR AMA BİZDE Kİ FİYAT YÜKSELMESİNİN BİR SEBEBİ DE DOLARIN YÜKSEK GEZİYOR OLMASI AVRUPA ÜLKELERİ EURO İLE ALTINI AMERİKANLARDAN DAHA UCUZ ALABİLİRKEN BİZİM TEK FARKIMIZ PARAMIZIN DEĞERİ OLUYOR BU DURUM DA MAALESEF ULUSAL BİR SORUN VE HER ALANDA MİLLİ TEKNOLOJİ OLMADAN İHRACAT İTHALATI GEÇMEDEN OLMAYACAK BİR DURUM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title