Haberler

5 kamyonu hurdaya çeviren firma sahibinden açıklama: Olay basına yansıdığı gibi değil

Güncelleme:

Şırnak'ta ortağı ile yaşadığı tartışma sonucu 5 kamyonu kepçe ile parçalayan firma sahibi Hakan Mağrur, yazılı bir açıklamada bulundu. Mağrur, olayın medyada yer aldığı gibi alacak verecek meselesi olmadığını belirterek, ortaklarıyla yaşadığı sözlü tartışma sonucu böyle bir eylemde bulunduğunu söyledi. Tüm zararı kendisinin karşıladığını söyleyen Mağrur, "Ortaklarımla olayı kendi aramızda çözdük. Aramızda bir husumet yoktur." dedi.

Şırnak Cudi Dağı eteklerinde kömür ocağının işletmecisi Hakan Mağrur, amcası ile yaşadığı tartışma sonucu ekskavatör kepçeyle 5 kamyonu hurdaya çevirmişti. Gündem olan görüntüler sonrası Mağrur, yazılı bir açıklama yaptı.

"ALACAK VERECEK MESELESİ DEĞİL"

Olayda meydana gelen zararın tamamını kendisinin karşıladığını belirten Mağrur, "2017 yılında YMR madenciliği kurduk. Firmanın işletme yetkilisi ve aynı zamanda firmanın ortağıyım. 15 Ağustos 2021 günü madencilik şirketine ait olan 5 adet iş makinesine zarar verdim. Firma ortaklarıyla yaşadığım sözlü tartışma sonucu firma içerisinde kendi şahsıma ait olan 5 araca zarar verdim. Olay sosyal medyaya yansıtıldığı gibi işçi işveren arasında değil, alacak verecek meselesi değil, sadece ortaklarımla yaşadığım sözlü bir tartışma sonucu meydana gelmiştir. Ortaklarımla olayı kendi aramızda çözdük. Aramızda bir husumet yoktur. Meydana gelen zararın tamamını kendim karşıladım. Kimseden şikayetçi ve davacı değilim. Söz konusu olayda mağdur olan hiç kimse yoktur. Olayda davacı, davalı yoktur" dedi.

Olay anına ilişkin görüntüler;

5 kamyonu hurdaya çeviren firma sahibinden açıklama: Olay basına yansıdığı gibi değil

5 kamyonu hurdaya çeviren firma sahibinden açıklama: Olay basına yansıdığı gibi değil

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Cudi Dağı Şırnak Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

Yavuz Tastan:

Ben şehit kardeşiyim 20.09.2021 tarihinde saat 11.30'da İzmir honda bayisini aradım bana araç yok dediler bunu neden bize yapıyorlar anlam veremiyorum

53
149
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Bize ne

yanıt98
yanıt53
Emre Guler:

kerdeşim şehıt ailelerıne saygımız sonsuz ama bu haberle konunun ne alakası var onu anlayamadım

yanıt38
yanıt3
Hakan Gümüş:

Ben de otobüse almadılar, hastanede sıranı aldılar veya başka bir haksızlık yapıldığını sandım. Neyse ki ciddi bir şey yokmuş

yanıt0
yanıt0
Uğur Duran:

aramızda husumet yoktur diyerek açıklama yapmak demek, zamanı gelince oluşacak olaylardan kendini sıyırmak gibi bir şey.

67
10
yanıtYanıtla
atlas zone:

yaptigin sey soy adinla denk

24
4
yanıtYanıtla
Mustafa bugra:

Birader senin kafan güzel galiba yanlış yerdesin

6
0
yanıtYanıtla
Theo:

Kaportacılara iş çıktı işte böyle iş sahası açılır kaportacılarda para kazanacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title