Haberler

Ege'de 2 Düğün, 3 Düğüm

TFF 3'üncü Lig'de sezonun bitimine 12 hafta kala 2 Ege takımı şampiyonluk için gün saymaya başlarken 3 takım da küme düşme korkusunu yakından hissediyor.

TFF 3'üncü Lig'de sezonun bitimine 12 hafta kala 2 Ege takımı şampiyonluk için gün saymaya başlarken 3 takım da küme düşme korkusunu yakından hissediyor.

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta aylardır liderlik koltuğunu bırakmayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, üst üste 4'üncü galibiyetini en yakın rakibi Düzcespor karşısında alarak zirvede puan farkını 12'ye çıkardı. Tüm liglerde takipçileriyle puan farkını en çok açan lider olan Manisa temsilcisi, 50 puanla en çok puan toplayan, 22 maçta 15 galibiyetle en çok kazanan, 2 mağlubiyetle de en az yenilgi alan  takımlar arasında. 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta henüz 2'nci haftada liderliği eline geçiren Utaş Uşakspor, Çorum Belediye'yle zirveyi paylaştığı 11'inci hafta dışında tam 21 maçtır liderlik koltuğundan inmedi.

Profesyonel lige bu sezon başında yükselen Utaş Uşakspor, son 12 maç öncesi 45 puanla en yakın rakibinin 5 puan önünde lider bulunuyor. Bu grupta Kızılcabölükspor da 39 puanla Play-Off hattında yer alıyor. 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Tire 1922 Spor ve Turgutluspor ise Play-Off'a kalma mücadelesi veriyor. 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Bergama Belediyespor, son aldığı Yeni Altındağ Belediyespor galibiyetine rağmen düşme hattının yalnız 3 puan üzerinde bulunuyor. TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 6 maçtır galip gelemeyen, son 4 maçını art arda kaybeden Muğlaspor, düşme hattının 2 puan ve tek basamak üzerine kadar geriledi. 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 2 haftadır kaybeden Aydınspor 1923'ün düşme barajı ile arasında yalnızca 1 puan ve 1 basamak var. Geçen yıl da TFF 2'nci Lig'den düşmenin şokunu yaşayan Aydın temsilcisi kalan haftalar öncesi endişeli. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Ege Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title