Haberler

Edirneli esnafın müşterilerinin 4'te 3'ü Bulgar

Güncelleme:

Bulgaristan'ın koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina ve PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla birlikte, Bulgar vatandaşların alışveriş için ilk tercihi Edirne olmaya devam ediyor. Edirneli pazarcı esnafı, müşterilerinin 4'te 3'ünün Bulgar vatandaşları olduğunu söyledi.

Bulgaristan'ın 1 Eylül 2020 tarihinden itibaren koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina ve PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla birlikte Bulgar vatandaşlar, alışveriş için Edirne esnafını tercih etmeye devam ediyor.

BULGARLAR ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Özellikle Cuma günleri kent merkezinde kurulan Ulus Pazarına adeta akın eden Bulgar vatandaşları, esnafın yüzünü güldürüyor.

MÜŞTERİLERİN 4'TE 3'Ü BULGAR

Ulus Pazarındaki müşterilerin 4'te 3'ünün Bulgar vatandaşı olduğunu söyleyen pazarcı esnafı, pazarda Türk vatandaşından fazla Bulgar vatandaşının olduğunu belirterek, "Cuma günleri yüzümüz gülüyor" dedi.

Edirneli esnafın müşterilerinin 4'te 3'ü Bulgar

Edirneli esnafın müşterilerinin 4'te 3'ü Bulgar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Bulgaristan PCR Testi Haberler

500

Yorumlar (3)

MECZUP:

HATIRLARMISINIZ BİLMEM BİR ZAMANLAR BULGARLAR PAZARLARA ÜRÜNLERİNİ GETİRİP SATIYORDU O ZAMAN BULGARLARIN MALLARI VE PARASI UCUZDU ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR ASRIN LİDERİ SAYESİNDE PARAMIZ PUL OLDU ADAMLARIN PARASI DEĞERLENDİ ŞİMDİ ONLAR İZDEN ALIYOR MEMLEKETİ MAHVETTİ BUNLAR

1
0
yanıtYanıtla
erd:

tabi yaparlar bir bulgar levası 4. 56 tl bedel

0
1
yanıtYanıtla
BURUSLİ:

İŞTE ULKE EKONOMIMIZIN SAGLAM OLDUGUNUN GOSTERGESI BUNLAR HER CESIT URUN VAR BU ULKEDE URETIMIN OLDUGUNU GOSTERIYOR KALITELI VE UCUZ BUDA EKONOMIMIZIN SAGLAM OLDUUGUNU GOSTERIYOR BULGAR VE YUNANLAR HAKKETEN AKIN EDIYORLAR EDIRNEYI COK SEVIYORLAR SINIRLAR KALKMALI EKONOMI CANLANMALI BENCE INSALLAH EUROPA BIRLIGINE TAM UYE OLURUZ 2030 A KADAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title