Haberler

    GS Başkanı Dursun Özbek, Yönetime Haldun Üstünel'i Almayı Planlıyor

    Güncelleme:

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mayıs ayında yapılacak seçimde Florya'nın anahtarını Haldun Üstünel'e vermeyi planlıyor.

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi yönetimdeki eksikleri doldurmaya başladı. Yeni yönetime güçlü isimleri katmayı planlayan Başkan, kusursuz bir kadro oluşturmak istiyor.

    FUTBOL, ÜSTÜNEL'E EMANET

    Gamaspor'un haberine göre; Dursun Özbek, daha önceki yıllarda Galatasaray futbol takımına büyük katkıları olan ve Harry Kewell, Lincoln, Baros gibi büyük transferler yapan "Transfer Sihirbazı" olarak bilinen Haldun Üstünel'i kadrosuna katacak. Başkan Özbek, Florya'nın anahtarını Haldun Üstünel'e bırakmayı planlıyor.

    BASKETBOL, ÜSTÜNBERK'E

    Galatasaray Odeabank'ın gidişatından memnun olmayan Başkan Dursun Özbek, bu konu hakkında da yol haritasını belirledi. Başkan Özbek, daha önce Ünal Aysal döneminde de bu görevi üstlenen Hakan Üstünberk'e basketbolun anahtarını verecek.

    BAŞKAN YARDIMCISI CEMAL ÖZGÖRKEY

    Başkan Dursun Özbek, daha önce başkanlığa aday olacağı konuşulan Cemal Özgörkey'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bir sürpriz yaşanmaması durumunda, Özbek yönetiminin Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey olacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Haldun Üstünel Harry Kewell Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (4)

    Adını sen koy:

    Ya arkadaş bu adam emlakçı ne işi var futbolun içinde 5 krş da yok adamda işçilerinin sigortasını yapmaz gelir yönetime adalet dağıtır

    2
    0
    yanıtYanıtla
    seymen06:

    galatasaraya yararlı olacağını zannetmiyorum adnan polat döneminde çok eleştrilmişti bitirici bi yönetici değil fransa hayranlığı var o dönem kewel keita elano gibi oyuncuları getirdiler ama gs tarihinin en kötü sezonu yaşattılar rijkard bile gsden sonra dikiş tutturamadı.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Gazeteci:

    ABDURRAHIM ALBAYRAGI Bu yönetime getirin . Yönetici. MASÖR . . MALZEMECI. . . Mutlaka ve Mutlaka Kulübün icine girmeli. . YAPICI YATISTIRICI Sinirsiz hosgörüye sahiptir.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    seymen06:

    başarılı bir yönetici olduğuna inanmıyorum eğer öyle olsaydı adnan polat döneminde bi dünya oyuncu getirdiler elenolar keitalar kewellar vs olmayınca olmuyor bi yararı olacağını sanmam.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title