Haberler

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 11'i seçildi! Gözler efsane futbolcuyu aradı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü futbol yayın organı France Football, dünya genelinden 140 gazetecinin oylarıyla tüm zamanların en iyi üç ilk 11'ini seçti. Fransız yıldız Zinedine Zidane'ın ilk kadroda yer almaması dikkat çekti.

Dünyaca ünlü futbol yayın organı France Football, gelmiş geçmiş en iyi 11'leri belirledi.

140 gazetecinin oyları sonrası belirlenen 3 ilk 11'in ilkinde Brezilya efsanesi Pele ile geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Diego Armando Maradona yer alırken Fransız yıldız Zinedine Zidane yer almadı.

Kariyerinde Fransa ile Dünya Kupası'nı ve Avrupa Şampiyonası'nı, Real Madrid'le de UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Zidane kendisine ikinci 11'de yer bulabildi.

BİRİNCİ İLK 11

Lev Yachine, Cafu, Paolo Maldini, Beckenbauer, Maradona, Pele, Matthaus, Xavi, Cristiano Ronaldo, Messi, Ronaldo.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 11'i seçildi! Gözler yıldız ismi aradı

İKİNCİ İLK 11

Buffon, Carlos Alberto, Roberto Carlos, Baresi, Zidane, Di Stefano, Rijkaard, Pirlo, Garrincha, Ronaldinho, Cruyff.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 11'i seçildi! Gözler yıldız ismi aradı

ÜÇÜNCÜ İLK 11

Neuer, Lahm, Breitner, Sergio Ramos, Platini, Iniesta, Neeskens, Didi, George Best, Henry, Marco van Basten.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 11'i seçildi! Gözler yıldız ismi aradı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zinedine Zidane Futbol Pele Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500

Yorumlar (32)

niho:

bir nesil futbolu ronaldinho yüzünden sevdi. Ayrıca ibrahimovic 1. listede yer almalıydı ronaldo''nun (fenomen) yerinde olmalıydı. 15 yıldır üst seviyede futbol oynuyor ama ronaldo 4, 5 sezon çok iyiydi, bir efsane olmasına rağmen BANA GÖRE ibrahimovic daha büyüktür.

3
12
yanıtYanıtla
Fb:

Kim ne derse desin dünyanın en iyi forveti İbrahimoviç dir

2
12
yanıtYanıtla
TOPALLARİN MEMMETi:

Hadii leenn oedan

yanıt2
yanıt1
FB Lİ:

Müslüman olduğu için Zidane alınmamıştır. Irkçı Fifa!!

8
6
yanıtYanıtla
CK:

Puskas, Eusebio, Zico, Hagi

10
4
yanıtYanıtla
Gs:

Ronaldinho 1. listede yoksa o liste çöptür. Ronaldinho gibi bir fulbolcu bir daha dünyaya gelmez.

10
3
yanıtYanıtla
Kemal:

Bunların futboldan anladıkları falan yok nerede ulan kaka nerede zerre futboldan anlamıyorlar

5
6
yanıtYanıtla
ronaldo D:

sadece golcü olarak girebilirsiniz yani. o zaman nerde Romario? Ronaldo''nun tek yeteneği sadece golcü olması. . . ve o klasmanda en iyi Messi ve Romario

2
9
yanıtYanıtla
zeyni kayar:

ilk yapılan listede zidane yoksa ben bunu yapanların futbol akıllarından süphelenirim heralde marcelo gibi bir futbolcu oldukları akıllarına gelmemiş.

7
4
yanıtYanıtla
osman:

Rene Higuita Olmalıydı kale de

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title