Haberler

Dünyanın En Ateşli Hava Durumu Spikeri, Dünya Kupası İçin Canlı Yayında Tuhaf Bir Totem Denedi

Güncelleme:

Meksika'nın ünü dünyaya yayılmış olan ateşli hava durumu spikeri Yanet Garcia, ülkesine şans getirmesi için canlı yayında ilginç bir totem deneyerek kalçasına tekme attırdı.

Dünyanın çeşitli yerlerinde bol şans getirmeye yardımcı olan tuhaf ritüelleri duymuş olabilirsiniz. Dünyanın en ateşli hava durumu spikeri Yanet Garcia da ülkesi Meksika'nın Dünya Kupasında başarılı olması için ilginç bir totem denedi.

HER ŞEY MEKSİKA'NIN BAŞARISI İÇİN

Dünyanın En Ateşli Hava Durumu Spikeri, Dünya Kupası İçin Canlı Tuhaf Bir Yayında Totem Denedi

Spor yorumcusu Enrique Bermudez de la Serna ve televizyon sunucusu Jorge Van Rankin, Meksika'ya Dünya Kupasında"şans" getirmek için yeni bir teknik keşfetti. Yanet Garcia'nın kalçasına tekme atan 2 adam, bunun ülkelerine başarı getireceğine inandıklarını söyledi.

"İYİ ŞANS İÇİN TEKME AT"

Dünyanın En Ateşli Hava Durumu Spikeri, Dünya Kupası İçin Canlı Tuhaf Bir Yayında Totem Denedi

27 yaşındaki Yanet Garcia, Meksika'nın dünyaca ünlü kişiliklerinden birisi. Güzelliği ile ünü ülke sınırlarını aşan Garcia ile birlikte spikerlik yapan Van Rankin'in Serna'ya, "İyi şanslar için kalçasına bir tekme at" demesi üzerine usta yorumcu güzel sunucuya tekme attı.

İŞE YARADI

Dünyanın En Ateşli Hava Durumu Spikeri, Dünya Kupası İçin Canlı Tuhaf Bir Yayında Totem Denedi

İki adam güzel sunucuyu tekmelemeden önce özür diledi. Garcia'nın totemi işe yaramış olacak ki Meksika grubun ilk maçında son dünya şampiyonu Almanya'yı 1-0 ile geçerek kupaya muhteşem bir zaferle başlangıç yaptı. Garcia galibiyeti Instagram'daki paylaşımlarıyla kutlamayı da ihmal etmedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Magazin Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (53)

İSMİ YOK:

Türkiye de böle olsun. yobaz beyinsizlerden iyidir

11
15
yanıtYanıtla
totem:

Atem totem ben seni. . .

18
2
yanıtYanıtla
sıradan biri:

iyi güldürdün birader :)

yanıt3
yanıt0
Asil:

Yahu bu kadında ahlak kalmamış ya bize ne olmuş ki buna değer veriyoruz cehennemin dibine kadar yolu var

15
5
yanıtYanıtla
adsız:

şair muharrem bu hatunun da kalçalarına bir şiir döktür bakalım =)

10
7
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

bende vurayım meksıka şampıyon olsun söz. .

13
3
yanıtYanıtla
Büşra:

Çok ayıpp

11
3
yanıtYanıtla
hakko:

biz yobazsak sizde kadın tüccarısınız satana karışmam satmayana karışma

8
6
yanıtYanıtla
Numbia nın hastası:

Embesil ler :)

6
3
yanıtYanıtla
Sporcu:

İyi ki okçuya denk gelmemiş onikiden şişlerdi

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title