Haberler

Ünlü dövüşçü Conor McGregor, verdiği içkiyi reddeden yaşlı adamı yumrukladı

Güncelleme:

Karma Dövüş Şampiyonası dövüşçüsü Conor McGregor, İrlanda'da barda ikram ettiği içkiyi reddeden yaşlı adamı yumrukladı.

Karma Dövüş Şampiyonası dövüşçüsü Conor McGregor, İrlanda'da bir barda ikram ettiği içkiyi reddeden yaşlı adamı yumrukladı. McGregor daha öncede hayranının telefonunu kırmıştı.

SOL ELİYLE YUMRUKLADI

Olay Dublin'de bir barda meydana geldi. Güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, ünlü dövüşçünün barda oturan yaşlı adamın bardağına kendi içkisinden koyduğu görüldü. Yaşlı adam, McGregor'un koyduğu içkiyi içmeyince, McGregor yaşlı adamı sol eliyle yumrukladı. Barda bulunan kalabalık, McGregor'u bardan uzaklaştırırken, yaşlı adamın yerinden kalkamadığı görüldü. Yerel medya, olayın Nisan ayında yaşandığını; görüntülerin ise kendilerine yeni ulaştığını yazdı.

Ünlü dövüşçü, verdiği içkiyi reddeden yaşlı adamı yumrukladı

DAHA ÖNCE HAYRANININ TELEFONUNU KIRMIŞTI

Ünlü dövüşçü Conor McGregor, bir otelden çıkışı sırasında kendisini görüntülemeye çalışan bir hayranın telefonunu elinden alarak yere atmıştı. Telefonu yerden alan ancak sahibine vermeyen McGregor ardından otel önünden ayrılmıştı. Görüntülerde McGregor'un, otel çıkışı etrafını çeviren hayranlarından biri olan Ahmed Abdirak'ın elini sıkar gibi yaparak, elinden telefonu aldığı; telefonu yere atarak ezdiği görülmüştü.

Ünlü dövüşçü, verdiği içkiyi reddeden yaşlı adamı yumrukladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Conor McGregor Cep Telefonu Dublin Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (18)

gercekci:

nugamedovdan yedigi dayagi unutmamis acisini baskasindan cikariyor zavalli.

30
0
yanıtYanıtla
altın yumruk mülayim:

belli ki artık alkol yüzünden dönüşü olmayan yola girmişssin. beş sene sonra borç batağından intihar. tabi o kadar yaşatırlarsa

18
1
yanıtYanıtla
HELAL OLSUN:

TR de olsa döverler bunu

15
4
yanıtYanıtla
MAKIF:

Türkiye''de en son bir İrlandalıyı dövmeye kalktıklarında neler olduğunu hatırlatırım :))

yanıt14
yanıt1
GAFFUR:

SADECE DÖVERLER Mİ

yanıt0
yanıt0
AMIGO:

TAM DAYAKLIK

15
0
yanıtYanıtla
cosmos:

pis domuzlar

12
1
yanıtYanıtla
İrlandalı boksör klasiği:

Kızdırırlarsa barda ne kadar esnaf varsa sıraya dizer

2
10
yanıtYanıtla
Uğur Şentürk:

nugamedovda kimyasını bozdu adamın

9
1
yanıtYanıtla
MEMATI:

USTA BUN OKALI BIR OSMALI TOKATI LAZIM LANNNNNNNN/

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title