Haberler

'Rus Kim Kardashian' Sosyal Medyayı Fethetti

Güncelleme:

Kim Kardashian'a benzeyen vücut hatları nedeniyle 'Rus Kim Kardashian' olarak anılan model Anastasiya Kvitko, sosyal medyayı fethetti.

ABD'li show yıldızı Kim Kardashian'a benzeyen vücut hatları nedeniyle 'Rus Kim Kardashian' olarak anılan model Anastasiya Kvitko, fotoğraflarıyla sosyal medyayı fethetti. Rus model yalnızca Instagram'da 4.1 milyon takipçi topladı.

4 MİLYONDAN FAZLA TAKİPÇİ

Rusya'nın Kaliningrad kentinden olan ve Miami'de yaşayan Anastasiya Kvitko, vücut hatlarıyla internet dünyasında büyük beğeni topluyor. 'Belfie'leriyle (Arkadan çekilen selfie) ünlenen Kvitko'nun, Instagram'da 4.1 milyon takipçisi oldu.

ÖLÇÜLERİ 95 - 63- 105

Vücut ölçülerinin 95-63-105 cm olduğu belirtilen Kvitko, ölçülerini korumak içinse düzenli olarak spor yapıyor. Rus model, çoğunlukla özenle korumaya çalıştığı vücudunu gösteren fotoğraflar paylaşmayı tercih ediyor. Sosyal medyada çok sayıda kişiyi kendine hayran bırakan model, hayatında birinin olup olmadığını ise gizli tutuyor.

MÜKEMMEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

21 yaşındaki model, kendisine teklif edilebilecek kârlı iş sözleşmelerini bekliyor. Kvitko, daha önce Sputnik'e yaptığı açıklamada, doğal olmaktan yana olduğunu belirterek, "Mükemmel olduğumu düşünüyorum ve hiçbir yerimi değiştirmeyi planlamıyorum, ama estetik ameliyata da olumsuz bakmıyorum." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kim Kardashian Kaliningrad Instagram Rusya Cinsellik Magazin Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title