Haberler

Lefkoşa: KKTC'de Hükümet Kurma Çalışmaları

Hükümeti Kurma Görevi Alan Cumhuriyetçi Türk Parti (CTP)-birleşik Güçler (Bg) Genel Başkanı ve Başbakan Ferdi Sabit Soyer Başkanlığındaki Heyet, Dün Resmen Kurulan Özgürlük ve Reform Partisi'ni Ziyaret Etti.

Hükümeti kurma görevi alan Cumhuriyetçi Türk Parti (CTP)-Birleşik Güçler (BG) Genel Başkanı ve Başbakan Ferdi Sabit Soyer başkanlığındaki heyet, dün resmen kurulan Özgürlük ve Reform Partisi'ni ziyaret etti.

Bugün saat 11.30'da yanında bazı milletvekilleri ve merkezi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Özgür Parti'ye gelen Başbakan Soyer, Başkan Turgay Avcı ve Başkan Yardımcıları Mustafa Gökmen, Erdoğan Şanlıdağ ve Enver Öztürk tarafından karşılandı. Basın mensuplarının görüntü aldığı görüşmenin ardından açıklama yapılması bekleniyor. Kuruluş bildirimini İçişleri Bakanlığı'na dün yapan Özgür Parti, Lefkoşa'nın kumsal bölgesindeki Şehit Zeki Bayram Sokak'da Okay 17 apartmanında faaliyet gösterecek.

Partinin ilk ziyaretçisi CTP heyeti oldu. Basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği görüşme öncesinde Özgür Parti Başkan Yardımcısı Mustafa Gökmen, basın mensuplarına çikolata ikram etti. Gazeteciler, Başkan Turgay Avcı ve başkan yardımcılarına hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

title