Haberler

Hayatını Mahvedenlerden İntikam Almak İçin Uçağı Kaçırdı

Güncelleme:

Arjantin yapımı Wild Talles filmindeki kısa bir bölüm, intikamın insanlara neler yaptıracağını tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.

Hayatımıza olumlu olumsuz etki eden onlarca belki yüzlerce insan vardır. Ama biz daha ziyade olumsuz olanları hatırlarız. Bize hiçbir şey olamayacağımızı söyleyen ilkokul öğretmenimiz, bizi terk edip aldatan sevgilimiz, mülakatta bizi aşağılayan ve özgüvenimizi kıran patronumuz...

Bu tür insanlardan intikam almak için başvurulan en iyi yol genelde o kişileri haksız çıkaracak başarılar elde etmektir. Ama ya daha acımasız bir planımız varsa...

ASABİYİZ BİZ

Geçen hafta ülkemizde "Asabiyim Ben" ismiyle gösterime giren Arjantin yapımı Wild Talles filmi, öfkenin iliklere işlediği, dengenin her daim hassas olduğu bir toplumda, aşkların, nefretin ve intikam duygusunun hüküm sürdüğü birbirinden bağımsız bireylerin öykülerini taşıyor perdeye. Filmdeki kısa bir bölüm sosyal medyanın son zamanlarda en çok konuştuğu videolardan biri oldu. Bize intikamın neler yaptırabileceğini gösteren kısa bölümü izlerken, intikamın gerçekten de soğuk yenen bir yemek olduğunu bir kez daha anlıyoruz.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Arjantin Medya Komik - İlginç Kültür Sanat Dünya Haberler

500

Yorumlar (4)

AlaboramobilWeb@haberler.com:

Intikam mantıksızlıktır,senin evini biri Yakınca sende gidip onun evini yakıyon o zaman senin evini yakanı HAKLI çıkarmış oluyon,yani intikam değil adalet iste.

41
15
yanıtYanıtla
malatyali delimobilWeb@haberler.com:

INTIKAM VAZGECILMEZ BI TUTKUDUR ZEVKTIR ALDIGIN NEFES YEDIGIN YEMEK ICTIGIN SU DUR UNUTULMAZ BI DAVADIR.

3
2
yanıtYanıtla
TürkoğluMobil-IOS:

Hade lennnn

1
2
yanıtYanıtla
elifMobil-ANDROID:

iyiymiş

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title