Haberler

    Araştırma: Dev şirketler küresel ısınma sonucu 5 sene içerisinde 1 trilyon dolar kaybedecek

    Dünyada büyük müşteri kitlelerine sahip farklı önde gelen şirketlerin iklim değişikliği ve küresel ısınma sonucu önümüzdeki 5 sene içerisinde ticaret hacimlerinde toplamda bir trilyon dolar zarara uğrayacağı bildirildi. Bu şirketler arasında BMW, Total, Nestle ve Canon gibi isimler de yer alıyor.

    Dünyada büyük müşteri kitlelerine sahip farklı sektörlerden önde gelen şirketlerin iklim değişikliği ve küresel ısınma sonucu önümüzdeki 5 sene içerisinde ticaret hacimlerinde toplamda bir trilyon dolar zarara uğrayacağı bildirildi. Bu şirketler arasında BMW, Total, Bank of America, Nestle ve Canon gibi farklı sektörlerden 215 dünya markası yer alıyor.

    Sürdürülebilir ekonomi ve çevresel faktörlerin etkisini büyük şirketler, iş adamları ve sektörler için analiz eden, dünyanın en kapsamlı kurumsal çevre verisini elinde bulunduran CDP, 2019 yılı araştırma sonuçlarını yayımladı.

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Nestle Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title