Haberler

Dünya'nın En Ünlü Teniscileri Cemil Alevli Cup'ta Buluşacak

26 Mayıs Pazartesi Günü Start Alacak Olan 4. Uluslararası Cemil Alevli Cup Women Tournament 2008'e Katılmak İçin Gaziantep'e Gelen Ünlü Tenisçiler Antrenmanlara Başladı.

26 Mayıs Pazartesi günü start alacak olan 4. Uluslararası Cemil Alevli Cup Women Tournament 2008'e katılmak için Gaziantep'e gelen ünlü tenisçiler antrenmanlara başladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ve pırlantada dünya devi olarak kabul edilen Glitz Pırlanta'nın ana sponsorluğunu üstlendiği Cemil Alevli Cup'ta hazırlıklar hızla sürüyor. 26 Mayıs, 1 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan 4. Uluslararası Cemil Alevli Cup Women Tournament 2008'a katılmak için Avustralya, Güney Afrika, ABD, İsviçre, Almanya, Rusya, Ukrayna, Türkiye, Hollanda, Brezilya, Bulgaristan, Estonya, Slovenya, Kanada, Danimarka, İngiltere ve İsrail'den kafileler Gaziantep'e gelmeye başladı. Sporcuların Pazar sabahına kadar gelmiş olması bekleniyor.

Turnuvaya beklenenin üzerinde ilgi olduğunu ifade eden GATİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Dr. Hüseyin Mirkelam, "4. Uluslararası Cemil Alevli Cup Women Tournament 2008'a katılmak üzere ITF'ye müracaat eden oyuncular kafileler halinde Gaziantep'e geliyorlar. Şu ana kadar Avustralya, Güney Afrika, ABD, İsviçre, Almanya, Rusya, Ukrayna, Türkiye, Hollanda, Brezilya, Bulgaristan, Estonya, Slovenya, Kanada, Danimarka, İngiltere ve İsrailli ekipler geldi. Otellerde doluluk oranının çok yüksek olduğunu öğrendik. Sporcuların en iyi koşullarda maçlarına hazırlanması için GATİK tesisleri 24 saat hizmet veriyor. Maçların çok çekişmeli gececiğini düşünüyoruz. Bir çok Tv kuruluşu da maçlarla ilgili yayınlar yapmak üzere müracaat ediyor. Sporcuların gerek konaklaması, gerekse en iyi koşullarda ağırlanması için kulübümüz ve sponsorlarımız gerekli desteği vermeye devam ediyor. Gaziantep'e mal olan ve bu kentin ortak eseri haline gelen 4. Uluslararası Cemil Alevli Cup Women Tournament 2008'le Gaziantep'te spor adına önemli bir adım atılmıştır. Diğer dallarda da uluslar arası organizasyonların yapılmaması için hiçbir neden yoktur" diye konuştu.

(TB-TB-Y) 23.05.2008 15:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title