Haberler

Dron Golf Şampiyonları Kaymer ve Lowry Oldu

Turkish Airlines Open golf turnuvası kapsamında gerçekleştirilen aktivelerden biri olan Dron Golf Şampiyonası’nın kazananı Kaymer ve Lowry oldu.

Turkish Airlines Open golf turnuvası kapsamında gerçekleştirilen aktivelerden biri olan Dron Golf Şampiyonası'nın kazananı Kaymer ve Lowry oldu.

2-5 Kasım tarihleri arasında Antalya Belek'teki Regnum Carya Golf ve Spa Resort otelde gerçekleştirilen Turkish Airlines Open'da düzenlenen aktivitelerden biri olan ve bu yıl da ikincisi düzenlenen 'Dron Golf Şampiyonası' çekişmeli görüntülere sahne oldu.

Bu yılki müsabakada Martin Kaymer-Shane Lowry ile Ian Poulter-Henrik Stenson ikili gruplar halinde karşı karşıya geldi. Düzenlenen organizasyon sonunda Kaymer ve Lowyr ikilisi dron golf şampiyonluğuna ulaştı.

Bir villanın çatısındaki başlangıç noktasında hazır bulunan yarışmacıların dronlarını zorlu parkuru geçecek şekilde yönlendirerek, topu deliğe hedefleyerek çimlere bıraktıkları yarışmada, saha geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Regnum Carya Golf ve Spa Resort'un ikonik 16. deliği oldu.

Kaymer ve Lowry'e, Türk Hava Yolları Business Class bileti ödüllerini Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu takdim etti.

Galibiyetle ilgili konuşan turnuva şampiyonlarından Kaymer, "Evimde her zaman bulunmasını istediğim bir kupaydı ve sonunda oldu. Kupayı başarılı partnerimle birlikte kazandık ve bence seneye tekrar denemeliyiz" dedi.

Yarışmayı yorumlayan Türk Hava Yolları Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu ise, "İkinci kez düzenlediğimiz Dron Golf Şampiyonası'nın kazananları Kaymer ve Lowry'i tebrik ediyoruz. Golf becerilerini destekler türden bir pilotluk becerisine de sahip olduklarını bu sayede görmüş olduk. Bu yıl da yine eğlenceli görüntülere sahne olan yarışma, heyecan verici Turkish Airlines Open finaline hazırlanan oyuncular için oldukça keyifli bir motivasyon oldu" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Martin Kaymer Regnum Carya Antalya Belek Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title