Haberler

Dostluk Derbisi Nazilli Belediyespor ile Aydınspor 1923 Maçında Büyük Kavga Çıktı

Güncelleme:

3. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lige düşen Aydınspor 1923 arasında oynanan hazırlık maçında saha ringe döndü, futbolcular birbirine girdi.

TFF 3'üncü Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düşen Aydınspor 1923 arasında oynanan hazırlık maçında istenmeyen olaylar yaşandı.

Yıllar sonra bu sezon başında dostluk mesajları veren ve özel karşılaşmayla dostluklarını pekiştirmek isteyen iki kulübün futbolcuları sahayı ringe çevirdi. Nazilli Yıldırım Demirören Tesisleri'ndeki maçın 59'uncu dakikasında ortalık karıştı. Nazilli Belediyesporlu Mazlum ve Aydınsporlu Ufukcan arasında yaşanan ikili mücadele sonucunda tartışma çıktı. Ufukcan'ın Mazlum'a yumruk atmasının ardından araya giren Onur Karakabak, kafa darbesiyle yerde kaldı. Onur'un burnu kanarken, iki takım futbolcuları tekme ve yumruklarla birbirine girdi.

TEKNİK DİREKTÖR DARP EDİLDİ

Kavgayı ayırmak için sahaya giren Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz'un da yumruk darbeleriyle yerde kaldığı görüldü. Yöneticiler ve çevik kuvvet ekiplerinin gayretiyle futbolcular arasında yaşanan kavga son buldu. Karşılaşma ise yarıda kaldı. Aydınspor 1923 kafilesi Nazilli'den geniş güvenlik önlemleri altında Aydın'a gitti. Ahmet Yavuz yaptığı açıklamada, "Yaşananlar terbiyesizlikten başka bir şey değil" dedi. İki kulübün başkanı ise centilmenlik mesajları verdi. Kavga sonrasında bir raya gelen Aydınspor Kulüp Başkanı Hüsamettin Artan ve Nazilli Belediyespor Başkanı Özgen Türker, "Dostluğumuza kimse gölge düşüremez. Kardeşlik bu kavgalarla bitmez" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aydınspor 1923 Aydınspor Nazilli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

MANE:

Dostlukmuş ulan sizin neyinize dostluk oynayin topunuzu çıkın yoksa topunuza patlatırim tokadi

11
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

EĞER SIKINTI BÜYÜKSE İKİ TAKIMI DA DÜŞÜRÜN GİTSİN KAVGAYA KARIŞANLARI GÜZELCE BİR BİR SIRAYA DİZİP BİRBİRİNE SAATLERCE TOKAT ATDIRIN NEYİ PAYLAŞAMIYORLARSA . . . ONDAN SONRA ANLARLAR

10
0
yanıtYanıtla
gökhan:

futbolcu yönetici yapınca bir şey yok taraftar yapınca holigan olur terörist olur. verin cezalarını spordan men edin bak bi daha oluyor mu?

7
0
yanıtYanıtla
HOCAEFENDİ:

futbol şiddettir holiganlıktır futbol adam bıçaklamadır ne var bunda

4
2
yanıtYanıtla
TÜRK VATANDAŞI:

AMERİKAN MALLARINA BOYKOT

2
2
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

YOK YOK ARKADAŞ MEMLKET HEÇ İYİ YE GİTMİYOR , MİLLET BİRBİRİNİN GÖZÜNÜ OYMANIN DERDİNE DÜŞMÜŞ ;ALLAH SONUNUMUZU HAYIR EYLESİN

2
1
yanıtYanıtla
xxx:

aydınla nazilli dostmuymuş habereeee gellll

3
0
yanıtYanıtla
FANATİK:

TAŞ DEVRİNDEKİ TİPLER GİBİ KAVGA EDİYORLAR. . BUNLAR DAN SPORCU DEĞİL KÜREK SAPI OLMAZ. . !!!

2
0
yanıtYanıtla
Flaubert:

yiyin birbirinizi bu dünya sizede kalmaz :D

2
0
yanıtYanıtla
Kayzer:

Yılardır bu gerginlik iki takım arasında sürüyor artık son bulsun. Dostluk kazansın

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title