Haberler

    Dört Grand Slam kupası karşı karşıya: Simona Halep - Garbine Muguruza

    Sezonun ilk Grand Slam’İ Avustralya Açık’ta kadınlarda tüm çeyrek final maçları noktalandı.

    Sezonun ilk Grand Slam’İ Avustralya Açık’ta kadınlarda tüm çeyrek final maçları noktalandı. Dün, Ash Barty ile Sofia Kenin yarı finalde eşleşmişti. Diğer yarı finalin tarafları ise bu sabah oynanan maçlar sonucunda öğrendik.

    Anne Kontaveit’i mağlup eden 2018 Roland Garros ve 2019 Wimbledon şampiyonu Simona Halep, yarı final vizesi aldı ve rakibini beklemeye koyuldu. Halep’in rakibi ise, Anastasia Pavlyuchenkova’yı geçen 2015 Wimbledon ve 2016 Roland Garros şampiyonu Garbine Muguruza oldu.

    Halep, Muguruza’ya göre 2019’u daha iyi geçirdi. Wimbledon’ı kazanmasının yanı sıra Roland Garros’ta çeyrek finale dek yükselmişti. İspanyol Muguruza ise Avustralya Açık ve Roland Garros’ta dördüncü tura kadar çıkmış, Wimbledon ve Amerika Açık’a ise ilk turda veda etmişti.

    Bu iki raket, daha önce beş kez karşı karşıya geldi. Beş maçın üçünü Muguruza, ikisini ise Halep kazandı. Bir maç ise, Halep'in sakatlık nedeniyle mücadeleden çekilmesi nedeniyle oynanamamıştı. İkilinin arasındaki maçlara detaylı bakalım:

    Organizasyon

    Aşama

    Kazanan

    Skor

    2018 Roland Garros

    Yarı final

    Simona Halep

    2-0

    Doha

    Yarı final

    Garbine Muguruza

    Halep, sakatlık nedeniyle çekildi.

    Cincinnati Masters

    Final

    Garbine Muguruza

    2-0

    Stuttgart

    Son 16

    Simona Halep

    2-1

    Fed Kupası

    Grup aşaması

    Garbine Muguruza

    2-0

    Wuhan

    Son 32

    Garbine Muguruza

    2-1

    Halep - Muguruza maçı yarın (30 Ocak Perşembe) 08:15'te oynanacak. Karşılaşmayı Eurosport 1'den izleyebilirsiniz.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Roland Garros Simona Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title