Haberler

Domagoj Vida'nın menajeri, Beşiktaş'a 11 milyon TL'lik ihtarname gönderdi

Güncelleme:

Mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş, başarılı stoper Domagoj Vida'dan kötü haber geldi. Domagoj Vida'nın menajeri, Beşiktaş Kulübü'ne 11 milyon TL'lik ihtarname gönderdi.

Ekonomik olarak zor günler geçiren Beşiktaş'a bir kötü haber de stoper Domagoj Vida'dan geldi.

Trt Spor'da yer alan habere göre; Hırvat oyuncunun menajeri, 1.5 milyon euroluk (11 milyon TL) geçmiş dönem borcu için kulübe ihtarname gönderdi.

BURAK VE NECİP'İN DE İHTAR GÖNDERDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Konuyla ilgili Beşiktaş'tan ise henüz bir açıklama gelmedi.

Beşiktaş'ta daha önce Burak Yılmaz ve Necip Uysal gibi tecrübeli isimlerin de kulübe ihtarname çektiği iddia edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Domagoj Vida TRT Spor Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (10)

Bilirkisi:

Yol verin gitsin bu ne Tosic kalsaydı keşke önemli maçlarda hep hata yaptı

1
2
yanıtYanıtla
Nirvana:

Beşiktaşı bu finansal çöküntü içine düşürenlerin başında Yıldırım Demirören var . Beşiktaş fakirleşirken bu adam Türkiyenin en zengini oldu . Bütün medyayı ele geçirdi . İddaa , milli piyango onun oldu . Hangi ülkede milli pıyango bir şahsa peşkeş çekilir . İnsanlar büyük ikramiye sürekli Çankaya Ankaraya çıkınca ne düşünüyor . Türk halkı salak mı ? Yıldırım Demirören ve onu oralara getirenler hapisden çıkmamalı .

2
0
yanıtYanıtla
Uni bjk:

Milletin en azindan uefa kupası var looo

1
1
yanıtYanıtla
Nirvana:

UEFA kupası kimsenin umursamadığı ikincil bir organizasyon . Türk Futbol tarihinin en büyük kulüp başarısı Beşiktaşın Şampiyonlar liginde gurubundan 14 puanla nağmağlup çıkmasıdır .

yanıt0
yanıt1
1234:

siz bu zihniyetle daha çok batarsınız ezikler uefa kupasına çamur at önemli değil de alsaydı takımın o zaman o basit kupayı bu kafayla hep dipte kalırsınız beşiktaş seneye ligi bakın söylüyorum 9-10. bitirir

yanıt1
yanıt0
bitlis:

Nereden nereye geldi takım şimdi parasızlıkla uğraşıyoruz takımı bu hale getirenler dışarıda dolaşıyor. Yasa çıksın eski başkanlar hesap versin. Bu yapılan sözleşmeler takımları parasını bitiriyor devir kemer sıkma devri yoksa çoğu kulüp batacak.

1
0
yanıtYanıtla
Nafiz:

Beşiktaşlıyım diyerek başkan olup Beşiktaşı mahvedenler. Sözüm size beşiktaşın bu durumundan dolayı hiçmi utanmıyor sıkılmıyorsunuz.. Birde Beşiktaşlılığı kimseye bırakmayan ancak şu zor günlerde kaçak oynayan sahte Beşiktaşlılar sizlerde kafanızı kumda saklamaya devam edin. Yakışıyor size. Helal olaun FB lilere.. Siz uyuyun...

0
0
yanıtYanıtla
ŞAŞKIN TARAFTAR:

fikooo feda dedin cefa dedin sefa dedin veda ettin keza kulüp batıyor. . .

0
0
yanıtYanıtla
Sabri:

Transfer politikalarına çok dikkat edilmeli. Zaten başımıza ne geliyorsa sözleşmedeki aleyhe maddelerden geliyor. Lehe hükümler çok olmalı

0
0
yanıtYanıtla
Crash:

Bu futbolcumu ya en kritik maclarda takimi eksik birakti utanmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title