Haberler

Güne yükselişle başlayan dolar 8,16'dan işlem görüyor

Güncelleme:

Dolar/TL, haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlamasının ardından 8,16 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro 9,71'den, sterlin ise 11,24'ten alıcı buluyor.

Dün, en düşük 8,1166 en yüksek 8,2307 seviyelerini gören dolar/TL, günü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,3 değer kaybıyla 8,1575'ten tamamladı. Dolar/TL, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 10.35 itibarıyla 8,1610'dan işlem görüyor.

EURO VE STERLİN NE KADAR?

Aynı dakikalarda euro/TL 9,7125'ten, sterlin/TL de 11,2450'den satılıyor. Dolar endeksi yatay bir seyirle 92,2 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi bir önceki kapanışa göre yüzde 0,2 azalışla 1,1890 seviyesinde dengelendi.

PİYASALAR ABD ENFLASYON VERİSİNE ODAKLANDI

Analistler, artan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları nedeniyle Türk lirası varlıkları üzerindeki baskının devam ettiğini belirterek, bugün ABD'de açıklanacak enflasyon verisinin takip edileceğini kaydetti. ABD'de enflasyonun tahminlerden hızlı artabileceği ve ABD Merkez Bankası'nın sıkılaşmaya mecbur kalabileceği endişeleri ile ABD'nin 10 yıllık tahvil faizinin tekrar yüzde 1,7 sınırına yükseldiğine dikkati çeken analistler, enflasyona ilişkin beklenti ve verilerin küresel risk iştahı üzerinde belirleyici olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Sterlin Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title