Haberler

Güne düşüşle başlayan dolar, 7,42'ten işlem görüyor

Güncelleme:

Dün günü 7,50 seviyelerinde kapatan dolar yeni güne düşüşle başladı. Dolar an itibarıyla 7,42 liradan işlem görürken, euro 8,97'den sterlin ise 10,38'den işlem görüyor.

Dolar/TL, bugüne düşüşle başlamasının ardından an itibarıyla bir önceki kapanışa göre yaklaşık yüzde 0,3 azalışla 7,4290'dan işlem görüyor.

EURO VE STERLİN NE KADAR?

Euro/TL, aynı dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,2 azalışla 8,9720'den, sterlin/TL de yüzde 0,1 değer kaybıyla 10,3850'den satılıyor. Euro/dolar paritesi, yatay bir seyirle 1,2060 seviyesinde dengelenirken, dolar endeksi ise 91 seviyesinde bulunuyor.

ABD MERKEZ BANKASI BAŞKANININ KONUŞMASI TAKİP EDİLECEK

Analistler, bugün yurt içinde reel efektif döviz kuru ve haftalık para ve banka istatistikleri, yurt dışında ise Avro Bölgesi'nde perakende satışlar, ABD'de haftalık işsizlik başvuruları, fabrika siparişleri verileri ile ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının takip edileceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Sterlin Banka Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (6)

Sahte Müslüman:

Bu ülkede, bu soygun düzeni devam ettiği sürece hiçbir şey düzelmez.

3
2
yanıtYanıtla
ali akbaş:

dövizde kur arası 1 tl olmalı yiyen alsın yoksa döviz istikrarsızlığı devam eder adam bugün alıp yarın satıyor iki saat içinde alıp satan var ithalatçı ihracatcı gitsin merkez bankasından alsın ama serbest piyasada bu böyle olmalı aradaki farkı devlet almalı

1
2
yanıtYanıtla
İptal:

Güvenip TL ye geçtik olana bak

3
0
yanıtYanıtla
Recai Solmaz:

Faizleri biraz daha arttırın bire.

0
1
yanıtYanıtla
Fehmi:

Dolar bu iner de çıkar da her zaman olan piyasa.

1
0
yanıtYanıtla
Gerçeği anlamak için:

Kendini aynada demokrasi gibi görüp,ama herşeyiyle her konu da ZAYIF bir siyaset politik le yaşayan ülkeler de bu döviz ve bunlar gibi ekonomik olaylar malesef halka mal oluyor,keşke hiçbir iktidar halk için bu kadar çalışmasa,inanın daha güzel olur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title