Haberler

Dha Yurt Bülteni-3

Kaymakamı Safitürk'ün şehit edilmesiyle ilgili 29 kişi adliyeye çıkarıldıMARDİN'in Derik İlçesi'nde 10 Kasım'da makamına konulan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün olayı ile ilgili polisin gözaltına aldığı 6'sı kadın 29 şüpheli...

Kaymakamı Safitürk'ün şehit edilmesiyle ilgili 29 kişi adliyeye çıkarıldı

MARDİN'in Derik İlçesi'nde 10 Kasım'da makamına konulan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün olayı ile ilgili polisin gözaltına aldığı 6'sı kadın 29 şüpheli bu sabah geniş güvenlik önlemleri altında Mardin Adliyesi'ne çıkarıldı.

Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün şehit edildiği bombalı saldırı ile ilgili Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında polis tarafından gözaltına alınan ve aralarında Kaymakamlık yazı işleri müdürü T.E., ve yazı işleri şefinin de bulunduğu 6'sı kadın 29 kişi sabah erken saatlerde Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Mardin Adliyesi'ne çıkarıldı. Şüphelilerin Mardin Adliyesi'ne çıkarılmaları sırasında geniş güvenlik önlemleri alınırken, jandarma tarafından gözaltına alındıkları belirtilen 42 kişinin ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Nezir GÜNEŞ/MARDİN, -

===========================================

FETÖ'den tutuklu Avcı, Gümüşhane Vali Yardımcılığı'na atandı

GÜMÜŞHANE Vali Yardımcılığı görevine atanan Hüseyin Avcı'nın, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu olduğu ortaya çıktı.

Konya'nın Kulu İlçesi Kaymakamı Hüseyin Avcı, 1 Aralık tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 2016/681 sayılı kararname ile Gümüşhane Vali Yardımcılığı'na atandı. Ancak bugüne kadar göreve başlamayan Hüseyin Avcı'nın, Fethullahcı Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklandığı öğrenildi.

Haber: GÜMÜŞHANE -

===============================================

Edirne F Tipi Cezaevi'nde Demirtaş ve Zeydan için açlık grevi

EDİRNE Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde PKK terör örgütüne üye olmak suçundan bulunan 6 hükümlü ve tutuklu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Hakkari milletvekili Abdullah Zeydan'ın tek kişilik koğuşlarda kalmasını protesto etmek için süresiz olarak açlık grevine başladı.

Haklarında açılan terör soruşturması kapsamında tutuklanan ve Edirne'ye getirilerek Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'ne konulan Selahattin Demirtaş ile Abdullah Zeydan'ın tek kişilik koğuşlarda kalmasını protesto etmek için geçen 3 Aralık günü aynı cezaevinde kalan PKK terör örgütü hükümlüsü ve tutuklusu Ü.D., N.Ö., E.K., Ş.B., T.U. ve H.B. süresiz açlık grevine başladı.

Cezaevi İdare ve Gözlem Kurulu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Hakkari milletvekili Abdullah Zeydan'ın birlikte kalma taleplerini kabul etmemişti. Demirtaş ile

Zeydan'ın tek kişilik koğuşlarda kalmaya devam edeceği belirtildi.

Haber: Ünsal YÜCEL/EDİRNE, -

===============================================

Çöplükte bulunan kadın bacak ve kolunun sırrı aydınlandı

ADANA'da çöp arıtma ve ayrıştırma tesislerinde bulunan kesik kadın bacağının Almanya'nın başkenti Berlin doğumlu 2 çocuk annesi, 27 yaşındaki Songül Erçil'e ait olduğu ortaya çıktı. Uyuşturucu bağımlısı, hayat kadını Erçil'i başına çekiçle vurup öldürdükten sonra parçalara ayırdığı öne sürülen 37 yaşındaki Fatih Karaman gözaltına alındı.

Adana'daki cinayet, geçen hafta sonu çöp arıtma ve ayrıştırma tesislerinde bulunan kesik kadın bacağıyla ortaya çıktı. Arıtma tesisinde bulunan kadın bacağından sonra araştırma yapan polis, bir de sol kol buldu. Bu arada Mersin'in Silifke İlçesi'nde de denize atılmış olan başsız kadın cesedi bulundu. Bulunan gövde de DNA testi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan soruşturmayı genişleten polis, bulunan bacağı taşıyan kamyondan boşaltılan çöpleri tek tek inceledi. Gazete parçası, poşetler ve atık maddelerin içeriği ayrıldı. Ekipler bu yaptıkları titiz çalışma ardından kamyonun çöpü Sucuzade Mahallesi Obalar Caddesi'nden topladığı ortaya çıktı. Mahalleyi mercek altına alan ekipler, burada tek başına yaşayan ve son dönemde kaybolan kadın olup olmadığını araştırmaya başladı. Bölgedeki pansiyon ve otellere yönelen polis, Kasaplar Çarşındaki bir pansiyonda yalnız yaşayan Songül Erçil'den bir haftadan beri haber alınamadığını belirledi. Güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, genç kadının en son 30071 Sokak'ta görüldüğünü tespit etti. Bu sokakta çalışmalarını yoğunlaştıran cinayet masası dedektifleri, kahvede çırak olarak çalışan Fatih Kahraman'ın, Erçil'in kaybolmasının hemen ardından Uşak'a gittiğini belirledi. Karaman'ı takip altına alan ekipler, şüpheliyi Adana'ya döndüğü otogarda gözaltına aldı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Karaman'ın çalıştığı kahvede arama yapan Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü'ne ait ekipler, tuvalette kadına ait uzun saçlar buldu. 'Ultraviyole ışık'la tuvaleti tarayan ekipler, mavi ışıkta ortaya çıkan yoğun kan lekesine rastladı. Önüne deliller konulan katil zanlısı Karaman, suçunu itiraf ederek tüyler ürperten cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Kadının uyuşturucu almak için tuvaleti kullanmak istediğini öne süren Karaman, "Çıkmasını söyledim çıkmayınca tartıştık. Ben de boğdum. Öldüğünden emin olmak için kafasına çekiçle vurdum. Sonra cesedi ortadan kaldırmak için bıçak ve çekiç yardımıyla cesedi 5 parçaya ayırarak moloz çuvallarına koydum" dedi. Gözaltına alınan Fatih Karaman'ın sorgusu sürerken, Songül Erçil'e ait eksik parçaların bulunması için çalışmalar sürüyor.

Görüntü Dökümü

-------------------------

DHA Muhabiri Fatih Karaçalı'nın anonsu

Songül Erçil'in öldürüldüğü binadan genel ve detay görüntüler

Polisin mühürlediği kapıdan detaylar

Öldürülen Songül Erçil'in sağlık fotoğrafları

(ARŞİV)

Polislerin çöp ayrıştırma merkezinde arama yapması

Çöplüğün genel görüntüsü

Haber-Kamera: Fatih KARAÇALI/ADANA,

NOT : EK GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

==================================

Bolu beyaza büründü

BOLU'da, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ile kent merkezi beyaza büründü. TEM ve D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı geçişinde ise hafif yağan kar ulaşımı aksatmadı.

Kentte sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Zaman zaman lapa lapa yağan kar ile birlikte cadde ve sokaklar beyaz örtüyle kaplandı. Belediye ekipleri kent merkezinde kar temizleme çalışması yaptı. Vatandaşlar kar yağışı altında yürüyerek iş yerlerine gitti. Kar yağışı TEM yolu ve D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı kesiminde de etkili oldu. Yol kenarları ve yeşil alanlar beyaza büründü. Ancak hafif yağan kar zeminde etkili olmadı. Kar ulaşımı aksatmasa da Karayolları ve trafik ekipleri güzergahta önlemlerini artırdı. Sürücüler, TEM'de Bolu Dağı Tüneli giriş ve çıkış bölümlerinde kar yağışına karşı yavaş gitmeleri konusunda elektronik tabelalar ile uyarıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------

-Şehir merkezinden görüntüler

-Kar yağışından şemsiye ile korunan insanlar

-Bolu dağı ve Bolu dağı tünelinden görüntüler

-Karla mücadele araçlarının görüntüsü

-Detaylar

Haber-Kamera: Mutlu YUCA-Murat KÜÇÜK/BOLU,

==========================================

Adli Tıp: İstismarcı ile evlenme konusunda baskı var

ERZURUM'da geçen ayrıldığı sevgilisinin cinsel istismarına uğrayan 16 yaşındaki B.K., nişanlandıklarını belirterek şikayetinden vazgeçince, savcılık Atatürk Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı'ndan ek rapor alınmasını istediği. Savcılığa gönderilen Adli Tıp raporunda, "B.K.'nın zorla ve tehdit ile istismara mazur kaldığının anlaşıldığı, olgunun istismarcı ile evlenme konusunda baskı hissettiğinin anlaşıldığı" görüşü bildirildi. Raporları dikkate alanan savcılık tutuklu yargılanan 17 yaşındaki S.Y. hakkında 'zincirleme şeklinde çocuğun nitelikli cinsel istismarı, hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 24 yıla kadar hapis cezası istedi.

Erzurum'daki bir lisede okuyan B.K. ile S.Y., 2015 yılı Mart ayında 11'inci sınıftayken sevgili oldu. Sevgilisi ile evlenmeyi düşünen B.K., erkek arkadaşını ailesiyle tanıştırdı. Ancak B.K.'nın annesi A.K., bu ilişkiye karşı çıkınca, genç kız da erkek arkadaşından ayrıldı. Sevgililer 12'nci sınıfa başladıktan sonra iddiaya göre S.Y., kız arkadaşının ilgisizliğinden yakındı ve kimsenin olmadığı bir sırada onu erkekler tuvaletine götürdü.

İddiaya göre S.Y. tuvalette, "Sakın bağırma, artık benimsin. Birşeyler anlatırsan sen rezil olursun. Sen buna mecbursun" diyerek B.K.'ya cinsel istismarda bulundu. Ardından tehditlerini sürdüren S.Y., evlerinin bodrum katında da defalarca B.K.'ya istismarda bulunmaya devam etti.

Son olarak geçen 6 Haziran'da S.Y. kız arkadaşını yine iddiaya göre çırılçıplak soyundurdu ve tehditle cep telefonuyla görüntüledi. Bunun üzerine genç kız, erkek arkadaşından şikayetçi oldu.

Soruşturma kapsamında Atatürk Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı'nda muayene edilen B.K.'ya verilen ilk raporda, zorla ve tehdit ile istismara uğradığı tespit edildi. Yeni aynı kurumdan 13 gün sonra aldırılan ikinci raporda da kızlık zarında yırtık olduğunu belirlendi.

İSTANBUL'DA YAKALANARAK TUTUKLANDI

Raporlar ve genç kızın şikayeti sonrası S.Y., geçen 11 Ağustos günü İstanbul'da yakalanarak tutuklandı. B.K. ile 2016 yılında kendi rızası ile birlikte olduklarını ileri süren S.Y., suçlamaları kabul etmedi. S.Y.'nin tutuklanmasından 17 gün sonra savcılığa başvuran B.K., şikayetini geri aldı.

ŞİKAYETİNİ GERİ ALDI

Ailelerin karşı çıkması yüzünden ilişkinin bitme noktasına geldiğini savunan B.K., "S.Y. ailesinin ilişkiyi onaylamadığını ve İstanbul'a çalışmaya gideceğini söyleyince ayrıldığımızı düşündüm. O yüzden savcılığa giderek 'tecavüz etti' diye şikayetçi oldum. Ancak 30 Temmuz'da aile arasında nişan yaptık. S.Y. kesinlikle bana tecavüz etmedi" dedi.

ADLİ TIP'TAN EK RAPOR: SOSYAL BASKI VAR

Bunun üzerine soruşturmayı yürüten savcılık B.K.'yı yeniden Atatürk Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı'na gönderdi. Geçen 2 Eylül tarihinde hazırlanarak savcılığa gönderilen ek raporda, "B.K.'nın zorla ve tehdit ile istismara mazur kaldığının anlaşıldığı, olgu ve ailesi üzerinde yaşandığı iddia edilen olay sonrasında sosyal baskı oluştuğu, olgunun istismarcı ile evlenme konusunda baskı hissettiğinin anlaşıldığı" yönünde görüş bildirildi.

Gelen raporları dikkate alan savcılık bu kez S.Y. hakkında dava açtı. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, S.Y.'nin 'zincirleme şeklinde çocuğun nitelikli cinsel istismarı, hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 24 yıla kadar hapsi istendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

ARŞİV

-Erzurum adliyesi

Haber: Hümeyra PARDELİ/ ERZURUM,

===================================================

Erkeklerin yüzde 90'ı aşk yüzünden madde bağımlısı oluyor

ERZURUM Kalkınma Vakfı Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen 'bağımlılık' konulu söyleşide iş adamı ve oyuncu Mehmet Aslan, erkeklerin yüzde 90'ının 'aşk' yüzünden madde bağımlısı olduğunu bildirdi. Mehmet Aslan, "Siz bizi ne sandınız? Biz 'çat' diye aşık olunca 'pat' diye o aşka karşılık bulamazsak haplanıyoruz. Erkeklerin made bağımlısının yüzde 90'ı aşk. Gelde delirme. Sizin de günahınız yok. Çocuğa selam vermişsiniz, çocuk yanlış anlıyor. Bizde böyle" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Tiyatro ekibinin söyleşi oncesi gösteri yapması

-Saygı duruşu İstiklal marşı

-Söyleşiye katılan öğrenciler

-Mehmet Aslan'ın sahneye gelmesi

-Mehmet Aslan'ın öğrencilerle selfie yapması

-Mehmet Aslan'ın konuşması

Haber-Kamera: Zafer KUMRU / ERZURUM,

========================================

İdamla yargılanan 18 Hataylı için girişimler sürüyor

HATAY'dan çalışmak için gittikleri Suudi Arabistan'da çeşitli tarihlerde 'uyuşturucu bulundurmak' suçundan tutuklanan ve birçoğu idamla yargılanan 18 kişi için girişimler sürüyor.

AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi ve CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'yla bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu'na idamla yargılanan 18 kişinin son durumlarını aktaran Hatay milletvekilleri, konuyla ilgili Suudi Arabistan yetkilileriyle görüşmesini istedi. Ziyaretin ardından açıklama yapan CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, "Arabistan'da yargılanan vatandaşlarımızın durumlarıyla ilgili daha önce Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmüştük. Bugün bir kez daha Dışişleri Komisyonu Üyesi AK Parti Hatay Milletvekili Sayın Fevzi Şanverdi ile birlikte Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştük. Özellikle 3 vatandaşımızın durumlarının acil olduğunu, diğer vatandaşlarımızın uluslararası uyuşturucu şebekelerinin mağduru olduğunu ilettik. Sayın Bakanımız en kısa sürede Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı ile görüşeceklerini ve bize bilgi vereceklerini ifade ettiler. Ayrıca Suudi Arabistan Riyad Büyükelçisi Sayın Yunus Demirer ile her gün görüşüyorum. Konu ile ilgili devlet hassasiyetini sağlamak için tüm yetkili merciler ile görüşmelerimiz devam edecektir" diye konuştu.

Haber: Ramazan ÇELİK/HATAY, -

==============================================

Enişte katili; Şuurumu kaybettim

ANTALYA'da eniştesi 49 yaşındaki Resul Bolat'ı öldüren 39 yaşındaki Tufan Kurt, kendisine elektrikli süpürgenin sapıyla saldırınca şuurunu kaybettiğini öne sürdü.

Kundu oteller bölgesinde geçen 18 Eylül'de Tufan Kurt ile eniştesi Resul Bolat arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre Resul Bolat, kayınbiraderine elektrik süpürgesinin sapıyla vurmaya başladı. Bunun üzerine Tufan Kurt, kabak oyma bıçağıyla eniştesini sırtından yaraladı. Resul Bolat sevk edildiği hastanede yaşamını yitirdi. Tutuklanan Tufan Kurt hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

ŞUURUMU KAYBETTİM

Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında Tufan Kurt ile öldürülen Resul Bolat'ın yakınları hazır bulundu. Eniştesiyle arasında hiçbir sorun olmadığını anlatan Tufan Kurt, "Eniştemler otel lojmanında kalıyordu. Ben de onlarda misafir olarak kalıyordum. Bu olaydan önce kendisine 750 lira vermiştim. Olaydan bir gün önce verdiğim paradan bir miktarını istedim. Bana 150 lira verdi. Sonra bana karşı tavırları değişti. 'Buraya bir daha gelme' dedi, bağırıp çağırdı. Bunun üzerine yanlarından ayrıldım. Olay günü çantamı almak için otelin lojmanına gittim. Eniştem beni görünce bağırıp çağırmaya başladı. Beni itekledi. Sonra da içi boş demir sopa ile vurmaya başladı. Şuurumu kaybettim. Çim biçme makinesinin yanında dolma oyacağını alıp eniştemin yanına döndüm. Bana demir sopayla vurunca ben de dolma oyacağını kendisine bir kez salladım. Bıçağın neresine geldiğini görmedim" dedi.

EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Fatoş Serpil Bolat ise eşini öldüren kardeşinden şikayetçi olmadığını söyledi. Bolat, "Bizde kalan kardeşim maaşını eşime bırakmıştı. Eşimden istediği zaman harçlık alıyordu. Olaydan bir gün önce kardeşim para istemişti. Eşim kendisine ufak bir para verdi. 5 lirayı da üstüne doğru fırlattı. Kardeşim de buna kızıp 'Sadaka mı veriyorsun' dedi" diye konuştu.

ÖLENİN KARDEŞİYLE KIZI ŞİKAYETÇİ OLDU

Resul Bolat'ın kızı 20 yaşındaki Dudu Bolat ise sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Resul Bolat'ın kardeşi İbrahim Bolat da sanığın cezalandırılmasını istedi.

Sanığın ceza ehliyetinin olup olmadığının tespiti için dosyanın Adli Tıp Kurumu'nun ilgili dairesine gönderilmesine karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

Haber: Mustafa KOZAK/ ANTALYA,-

===========================================

'Dünya Rakı Günü'nde Adana'da Kebap ve Şalgam Festivali

ADANA'da geleneksel hale gelen, 'Dünya Rakı Günü'nün adı, 'Adana Kebap ve Şalgam Festivali' olarak değiştirildikten sonraki ikinci etkinlik, bu yıl 10 Aralık'ta gerçekleşecek.

Sosyal medya hesaplarından yapılan çağrılarla bir araya gelenler, tarihi Kazancılar Çarşısı'nın bulunduğu Büyüksaat civarında, akşamdan kurdukları rakı sofralarında sabaha kadar ciğer ve kebap yiyip, rakı içerek eğleniyor. Geçen yıl bu etkinliğe yaklaşık 20 bin kişi katıldı ve Adana'nın 'Portakal Çiçeği Karnavalı' benzeri bir karnaval havası oluştu.

Bu yıl da sosyal medyada yapılan çağrı ile tarih 10- 11 Aralık olarak ilan edildi. 10 Aralık cumartesi akşamı kurulacak rakı sofraları ya da kaldırımlardaki çilingir sofraları, 11 Aralık pazar gününe kadar devam etmesi planlanıyor. 'Dünya Rakı Gününde Adana Kebap ve Şalgam Festivali' ile ilgili otellerde ve kebapçılarda rezervasyonlar yapılırken, bu yılda etkinliğe geniş kapsamlı katılım bekleniyor.

Geçen yıl eski Adana Valisi Mustafa Büyük'ün, 'İzin vermeyeceğiz' açıklamasının ardından etkinliğin adına sosyal medyada, 'Kebap Şalgam Festivali' ibaresi eklenmişti. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı etkinliğe katılanlara müdahale edilmemişti. Ancak geçen yıl etkinlikte 6 kişilik bir grup, alkol karşıtı slogan attıktan sonra tabanca ve av tüfeği ile havaya ateş etti. Yakalanan şüpheliler, 'halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit' suçundan 1 yıl 11'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

AİLELER DE GELİYOR

Adana'nın bu semtindeki geleneğin geçmişi, aynı yerde yüz yıl kadar önce kurulan 'Kuş Pazarı' esnafının sabahları kebap ve ciğer yemesinden kaynaklanıyor. Tarihi bir öneme sahip olan bu çarşıda, sonraki yıllarda da pazar sabahları aileler erken saatlerde bu kebapçılara giderek geleneği sürdürdü. Sonra da aile ya da arkadaşlar arasındaki buluşmalar cumartesi geceden başlayıp sabaha kadar sürdü ve bir festival görüntüsü aldı. Adanalıların sahiplendiği bu gelenek, son yıllarda 'Dünya Rakı Günü' denilerek başka bazı illerde de gerçekleşmeye başladı.

Haber: Murat KİBRİTOĞLU/ ADANA, -

========================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Fatih SAFİTÜRK Derik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title