Haberler

Dha Yurt Bülteni-19

Kırıkkale'de, AVM'de çalışan 6 kişi kaynak dumanından zehirlendi KIRIKKALE'de, bir AVM'deki yürüyen merdivenin tamiri sırasında, kaynak dumanın havalandırmaya sızmasıyla çağrı merkezinde çalışan 6 kişi zehirlendi.

Kırıkkale'de, AVM'de çalışan 6 kişi kaynak dumanından zehirlendi

KIRIKKALE'de, bir AVM'deki yürüyen merdivenin tamiri sırasında, kaynak dumanın havalandırmaya sızmasıyla çağrı merkezinde çalışan 6 kişi zehirlendi.

Olay, gece saatlerinde Hüseyin Kahya Mahallesi'ndeki alışveriş merkezinde meydana geldi. Arızalı yürüyen merdiveninin tamiri için çağrılan kişiler, argon kaynağıyla kesme işlemine başladı. Çalışma sırasında kaynaktan çıkan duman, AVM'nin havalandırmasına sızdı. Binanın çağrı merkezinde çalışan 6 kişi, paydos etmeye hazırlandığı sırada kaynak dumanına maruz kaldı. AVM çalışanlarının ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, dumandan etkilenen 6 kişiyi Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırarak tedaviye aldı. Çalışanların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, AVM çalışanlarını tahliye ettikten sonra binanın girişini emniyet şeridiyle kapattı. Bir süre sonra olay yerine sevk edilen AFAD ekipleri, özel kıyafetlerle AVM içerisinde gaz ölçümü yaptı.

Görüntü Dökümü:

------------------------

Olay yerinden görüntü

Sağlık ekiplerinin çalışması

AFAD ekiplerinin çalışması

Haber-Kamera: Hasan AKYILDIZ / KIRIKKALE,

===========================

Sivas'ta kar yağışı etkili oluyor

SİVAS'ta akşam saatlerinde görülen kar yağışı gece saatlerinde etkisini arttırdı. Kar yağışı sonrası kent beyaza bürünürken, hava sıcaklığı ise sıfırın altına indi.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin altında seyrettiği Sivas'ta, gün boyu devam eden soğuk havanın ardından akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Kar yağışı gece saatlerinde etkisini arttırdı. Meteoroloji verilerine göre, kentte hava sıcaklığı eksi 4 dereceye düşerken, hissedilen ise eksi 10 derece oldu.

Kar yağışı sonrası tarihi kent meydanında da kartpostallık görüntüler oluştu. Vatandaşlar Nisan ayının son günlerinde yağan karın şaşkınlığını yaşarken, bir taraftan da hatıra fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Kentteki soğuk hava ve kar yağışının sabaha kadar sürmesi bekleniyor.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Kent merkezinden görüntüler

-Kar yağışı görüntüleri

Haber-Kamera: İrfan ÖZŞEKER / SİVAS,

==========================

'Arşın Mal Alan' opereti, prömiyerle geldi

MERSİN Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Türk dünyasının önemli bestecilerinden Azeri Üzeyir Hacıbeyov'un Arşın Mal Alan operetini prömiyerle sanatseverlerle buluşturdu.

Uzun süredir provaları sürdüren MDOB sanatçıları,  'Arşın Mal Alan' operetinin prömiyerini gerçekleştirdi. Yüzlerce sanatseverin izlediği eserin orkestra ve koro şefliğini Anıl Aydın, rejisörlüğünü Melih Öztürk, rejisör yardımcılığını Soner Fahlioğulları ve koreografisini Berna Turhan İleri yaparken, dekor ve kostüm tasarımlarını Alev Tol, ışık tasarımını da Barış Arslan üslendi.

Evlenme çağına gelen hali vakti yerinde olan tüccar Asker'in görücü usulü ile evlenmeye karşı çıkmasını konu alan eserde, başlıca rolleri Ayşegül Devrim Dinçer, Melahat Yavuz, Dağhan Ergün, Baran Taner, K. Erdem Özdemir, Hakan Yıldız, Özlem Zuhal Gürgen, Özlem Pamuk, Korhan Dinçer, Mehmet Erkoç, Ayşin Alev Lal, Başak Yıldıza, Orhan Güllüler, Erhan Kaya, Beste Berk Topal ve Zeynep Özgür Yılmaz paylaştı.

Eser, 25 Şubat Çarşamba günü de, 3'üncü Trabzon Opera ve Bale Günleri kapsamında Trabzonlu sanatsever için sahnelenecek

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Fuayeden görüntü

-Salondan genel ve detay

-Eserden görüntü

Haber-Kamera: Mustafa ERCAN / MERSİN,

==========================

Malatya'da silahlı kavga: 2 kardeş yaralı

MALATYA'da, aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Sait ve Kasım A. kardeşler, yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Salköprü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta karşılaşan ve aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tüfekten çıkan saçmalar Sait ve Kasım A. kardeşlere isabet etti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli  hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Olay yerine gelen polis, boş kartuşları toplayıp, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Olay yerinden görüntüler

Polis arabaları

Ekipler

Olay yeri inceleme ekipleri

Boş kartuş

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Taha AYHAN / MALATYA,

========================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title