Haberler

Dha Yurt Bülteni - 11

Arazi nedeniyle tartıştığı torunlarını av tüfeğiyle vurdu: 3 yaralı ADIYAMAN'ın Besni ilçesinde Mecit İlhan (69), arazi nedeniyle tartıştığı torunları Ali İlhan ile Hicabi İlhan'a av tüfeğiyle ateş açtı.

Arazi nedeniyle tartıştığı torunlarını av tüfeğiyle vurdu: 3 yaralı

ADIYAMAN'ın Besni ilçesinde Mecit İlhan (69), arazi nedeniyle tartıştığı torunları Ali İlhan ile Hicabi İlhan'a av tüfeğiyle ateş açtı. Yaralanan 2 kardeş ile tartaklanan dedeleri hastanede tedaviye alındı.

Olay, akşam saatlerinde Kurugöl köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Mecit İlhan ile torunları Ali İlhan ve Hicabi İlhan arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Mecit İlhan, evde bulunan av tüfeğiyle torunlarına ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Ali İlhan ve Hicabi İlhan kardeşlerle tartaklanan dede Mecit İlhan yaralandı. Mecit İlhan ile torunları Ali ve Hicabi İlhan ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan dede ile torunlarının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olayı duyup hastaneye gelen İlhan kardeşlerin annesi Besey İlhan ile yakınları ise baygınlık geçirdi. Polis ve jandarma olay yeri ile hastanede güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------------

Besni Devlet Hastanesi

Yaralıların getirilişi

Yaralıların ambulanstan indirilmesi

Yaralıların acil servise alınması

Fenalaşan anne Besey İlhan'ın ambulansla getirilmesi

Fenalaşan annenin acil servise alınması

Polisler ve jandarma

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mustafa ÖNDOĞAN /BESNİ(Adıyaman),

=================================

Bakan Fakıbaba: Ağalık yapmayacağız

GIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa'da seçim sonrası tebrikleri kabul ederken, ayakkabılarını çıkarıp çıktığı masanın üzerinde seçmenlere seslenerek, "Göreceksiniz bütün teşkilatımızla beraber hep sizin emrinize olacağız. Hep yanınızda olacağız. Ağalık yapmayacağız Allah'ın izniyle. Bakın bu önemli, biz halkın hizmetkarlarıyız" dedi.

Şanlıurfa'da temaslarını sürdüren Bakan Fakıbaba, partisinin tebrik kabul programına katıldı. Bir restoranda gerçekleştirilen teşekkür programına milletvekilleri ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve çok sayıda parti yöneticileriyle birlikte katılan bakan Ahmet Eşref Fakıbaba uzun süre vatandaşlarla tokalaştı. Konuklara baklava ikram edildiği teşekkür programında, önce sandalye üzerine çıkan ardından ayakkabısı çıkarıp korumaları eşliğinde masanın üzerine çıkan Bakan Fakıbaba, salondakilere seslendi. Kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Fakıbaba, mükemmel bir seçim geçirdiklerini belirterek, Suruç'ta yaşanan olaya ilişkin olarak, "Keşke o olay olmasaydı çok daha güzel olurdu. Ama olacağa çare yok arkadaşlar. Ama bundan sonra birlik beraberlik içerisinde tek bir amacımız var; Şanlıurfa, Türkiye, bayrağımız" dedi.

'BUGÜN VARIM, YARIN OLMAYABİLİRİM'

Zaman zaman sloganların da atıldığı toplantıda, önemli olanın samimiyet olduğuna değinen Bakan Fakıbaba, bakanlık döneminde büyük hizmetler yaptığını belirterek şunları söyledi: "Şimdiye kadar çok güzel şeyler yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bugün varım, yarın olmayabilirim, gayet doğaldır. Biz dava insanlarıyız. Biz halkın hizmetkarıyız. Siz olmazsanız biz bir şey değiliz. 10 kişiden 2 kişinin problemini çözüyorsak benim için ne mutlu, bu bir ibadettir. Parayla hiçbir ilgimiz olmadı, bundan sonra da olmaz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------------

Vatandaşlarla tokalaşan bakan Fakıbaba

Salonda oluşan kalabalık

Slogan atanlar

Masa üzerine çıkan bakan Fakıbaba

Seçmenlere konuşan Fakıbaba

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ali LEYLAK / ŞANLIURFA,

=========================

Emniyet müdürünün şüphelendiği otomobilden 'esrar' çıktı

ADANA'da İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, 'Huzur ve Güven-9' uygulama noktasında, durdurun dediği otomobilin sürücüsünün üzerinden 22 gram genetiği değiştirilmiş esrar 'Skunk' çıktı. Yapılan uygulamada, 2 gün önce öz annesini 11 yerinden bıçaklayarak öldüren, şüpheli de yakaladı.

Kent genelinde 25 noktada yapılan 'Huzur ve Güven-9' operasyonu denetlemeye çıkan, Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, şüphelendiği bir otomobili durdurun talimatı verdi. Ekipler aracı durdurup, sürücü Şükrü G.'nin (25) iç çamaşırında 22 gram genetiği değiştirilmiş esrar 'Skunk' ele geçirdi. Bunun üzerine otomobilde narkotik köpeği ile de arama yapıldı. Şükrü G. ise gözaltına alındı.

ANNESİNİ ÖLDÜREN KATİL DE YAKALANDI

Ekipler ayrıca, Mersin'in Silifke İlçesi Atakent Mahallesi'nde, 2 gün önce öz annesi Emel Zor'u (35), 11 yerinden bıçaklayarak öldüren, Mustafa Özcan'ı da (20) yakaladı. Emniyete götürülen zanlı, buradaki işlemlerinin ardından Silifke Jandarma ekiplerine teslim edildi. Mustafa Özcan'ın 2014 yılında ise, annesinin erkek arkadaşını da öldürdüğü, yaşının küçük olması sebebiyle ceza almadığı ortaya çıktı. 15 bin 175 kişinin kontrol edildiği uygulamalarda 53 aranan şahıs gözaltına alınırken, 65 kişi ve 39 işyerine 108 bin 580 lira idari para cezası kesildi. Kontrol edilen 7 bin 670 otomobilin ise, 39'u trafikten men edilip, 59 çalıntı araç da yakalandı. Ayrıca 96 araca 98 bin 450 lira ceza kesildi. Uygulamada 15 ruhsatsız tabanca, 16 av tüfeği, 2 döner bıçağı, 7 bıçak ve çok sayıda mermi ile kartuş ele geçirildi. Vatandaşların huzur ve güvenliği için polisin 24 saat boyunca görevde olduğunu söyleyen Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, " Halkımızın canı ve emniyeti için, yeni bir huzur uygulaması yaptık. 2 bin 200 personelimizin görev aldığı uygulamalara aralıksız olarak devam edeceğiz" dedi.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

Aranan araçlar

Polislerin araç sürücülerinin üzerini araması

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın uyuşturucu bulunan aracın başında durması

Polisin uyuşturucu paketini açması

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın konuşması

Ele geçen silahlar

Haber-Kamera: Çağlar ÖZTÜRK /ADANA,

==========================

Kontrolden çıkan otomobil iş yerine girdi

YOZGAT'ta kontrolden çıkan otomobil, cep telefonu aksesuarı satışı yapılan mağazaya girdi.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Yozgat kent merkezinde bulunan Lise Caddesi'nde meydana geldi. Zekeriya B.'nin kullandığı 06 FEN 66 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kaldırıma çıkıp, yayaların arasından geçerek, yol kenarındaki telefon aksesuarı satışı yapılan mağazaya daldı. Kazada, işyeri içerisinde bulunan 2 kişi üzerlerine gelen otomobilden son anda kurtuldu. Yaya trafiğinin yoğun olduğu caddede, olay sonrasında biriken meraklı kalabalık  ise, polis tarafından güçlükle dağıtıldı. İçerdeki otomobil dışarı çıkartıldıktan sonra sürücü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------------

-İşyerinden görüntü

-Otomobilden görüntü

-İşyeri çalışanının konuşması

-Detay

-Kaza yerinde biriken kalabalık

Haber-Kamera: Harun GÖKÇEOĞLU /YOZGAT,

============================

Otomobilde unutulan 2 yaşındaki Güneş öldü

ŞANLIURFA'nın Siverek ilçesinde, iddiaya göre ailesinin otomobilde unuttuğu 2 yaşındaki Güneş Bulut, yaşamını yitirdi.

Olay, akşam saatlerinde ilçe merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Eskihan kırsal mahallesinde meydana geldi. İlçe merkezinden 06 DR 6692 plakalı otomobil ile mahalleye dönen Bulut ailesi fertleri, iddiaya göre minik Güneş'i araçta unutup eve gitti. Bir süre sonra Güneş'i otomobilde hareketsiz gören yoldan geçen yakınları camı kırdı. Camı kırılarak araçtan çıkarılan minik Güneş, ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste müdahale edilen minik Güneş, doktorların tüm müdahalesine  rağmen kurtarılamadı. Küçük çocuğun cansız bedeni otopsi için morga gönderilirken, olayı duyan yakınları ise hastaneye akın etti. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber: Mehmet SEZGİN /SİVEREK(Şanlıurfa),

===========================

Fenerbahçe Başkanı Koç vefasını gösterdi, nikah şahidi oldu

FENERBAHÇE Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kongresi'nde yaptığı konuşması ile dikkatleri üzerine çeken kongre üyesi Hasan Doğan'ın düğününe katılarak nikah şahitliği yaptı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kongresinde yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe Kongre Üyesi ve Genç Fenerbahçeliler Yalova Sorumlusu Hasan Doğan'ın düğünü memleketi Yalova'da gerçekleşti. Hasan Doğan ile Rabia Üstün çifti, Safran Köyü'nde yapılan kır düğünü ile evlendi. Çiftin nikah şahitliğini ise Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş yaptı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın kıydığı nikahta konuşma yapan Başkan Koç, dünyaevine giren çifte mutluluklar diledi. Hasan Doğan'ın kongrede yaptığı konuşma ile damga vurduğunu kaydeden Ali Koç, "Bugün sözümüzü tutmanın burada olmanın mutluğu içindeyiz. Hasan bana sorduğunda ben inşallah dedim. Seçilmezsek kesin geliriz, seçilirsek ne olur bilemeyiz demiştim. Nasip oldu. Hasan Doğan'la Fenerbahçe dolayısıyla yollarımız kesişti. Hasan Doğan ve Hasan Doğan gibiler sayesinde seçildik. Ama daha evveliyatı var. Bana bir e-mail atıp arkadaşlarıyla yardım etmek istediğini söyledi. Sağ olsun Hasan Doğan'ın hem seçim öncesi hem de seçim günü bize muhteşem desteği oldu. Biraz önce dediler ki siz bakmayın Hasan Doğan'ı milyonların izlediğine, yüz bin kişi videosunu indirdiğine. Hasan Doğan içine kapanık, naif, sessiz sedasız biridir dediler. Sessiz sedasız hali böyle ise statta nasıl olursun tahmin bile edemiyorum. İnşallah sağlıklı, mutlu bir yaşantınız olsun" dedi.

Ali Koç, evlilik cüzdanını çifte takdim etti. Damat Hasan Doğan ise Başkan Koç'a, Yalova Belediyesi İbrahim Müteferrika Kağıt Müzesi'nde el emeği olarak Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'ndaki çimlerinden üretilen kağıt hediye etti.

Haber: Süheyla GÖZDERELİLER / YALOVA,

===========================

Baraj gölüne giren 16 yaşındaki çocuk boğuldu

ADIYAMAN'ın Kahta ilçesinde, arkadaşlarıyla beraber Atatürk Barajı gölüne giren 16 yaşındaki Umut Yılmaz, boğuldu.

Olay, öğleden sonra Kahta-Siverek karayolunun 50'nci kilometresinde meydana geldi. Akraba ziyaretine giden Umut Yılmaz, arkadaşları ile beraber Atatürk Barajı'nın kıyısında piknik yaptı. Sıcak havadan bunalan Yılmaz, baraj gölüne girdikten bir süre sonra çırpınarak suda kayboldu. Yılmaz'ın suda kaybolduğunu gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine su altı arama ve kurtarma ekipleri ile jandarma geldi. Ekipler bir saatlik aramadan sonra Yılmaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. Yaşamını yitiren Yılmaz'ın cesedi otopsi için morga götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Haci BOZKURT /KAHTA(Adıyaman),

===========================

Kayıp müzisyen ölü bulundu (3)

AKUT AÇIKLAMA YAPTI

AKUT Fethiye Ekibi Lider Yardımcısı Birol Coştu, 22 Haziran'dan beri haber alınamayan müzisyen Metin Kor'un cansız bedenini saat 13.15'te kamp kurduğu bölgenin yaklaşık 500 metre yukarısında bulduklarını açıkladı. Bugün yapılan arama kurtarma çalışmalarına AKUT Fethiye biriminden 7 kişinin katıldığını kaydeden Coştu, "AKUT Kaş Birimi ve İHH İnsani Yardım Vakfı ve jandarma ekipleri destek verdi. Toplam 18 kişilik ekip saat 11.00'de Metin Kor'un kamp yaptığı alanda gruplar halinde arama yaptı. Ekibimiz saat 13.15'de kayalıkların arasında Metin Kor'un cansız bedenini buldu. Jandarmaya durumu bildirdik. Saat 17.00'de Cumhuriyet Savcısı, jandarma ve sağlık ekiplerinin incelemesinden sonra Metin Kor'un cenazesi kayalık ve sarp yamaçtan sedye ile kamp alanına taşındı. Burada cenaze aracına bindirilerek morga sevki sağlandı" dedi.

Haber: Ahmet ACAR / ANTALYA,

=====================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title