Haberler

Dev transferin fitilini ateşlediler! Bayern Münih, Dortmund taraftarına yine forma yaktıracak

Güncelleme:

Bayern Münih'in yaz transfer dönemi için planı ortaya çıktı. Alman devi, Lewandowski'nin takımdan ayrılması durumunda Borussia Dortmund'un yıldızı Erling Haaland'ı kadrosuna katmak için harekete geçecek. Daha önce Dortmund'dan Lewandowski, Götze ve Hummels'i kadrosuna katan Bayern, Norveçli yıldıza imzayı attırması durumunda sarı-siyahlı taraftarları bir kez daha kahredecek.

Bayern Münih'te Lewandowski ve Coman'ın takımdan ayrılması gündemde. Alman devi iki yıldızla yolları ayırması halinde izleyeceği yol haritasını şimdiden belirledi.

HAALAND VE DEMBELE İÇİN HAREKETE GEÇECEKLER

Sporx'in Bild'den aktardığı habere göre, Münih kulübünün transfer harekatı, Robert Lewandowski ve Kingsley Coman ile yeni sözleşme görüşmelerinin nasıl sonuçlanacağına bağlı olacağı belirtildi. Haberde bu iki oyuncunun takımdan ayrılması halinde, Bayern'in ilk alternatiflerinin Borussia Dortmund'un yıldız forveti Erling Haaland ve Barcelona orta saha oyuncusu Ousmane Dembele olduğu aktarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Robert Lewandowski Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title