Haberler

Destek Böyle Zamanda Gerekiyor"

Trabzonspor Kulübü Genel Koordinatörü Özkan Sümer, iyi şeylerin gerçekleşmesi için zamana ihtiyaç olduğunu, böyle durumlarda kulübe destek verilmesi gerektiğini söyledi.

SELÇUK KILIÇ - Trabzonspor Kulübü Genel Koordinatörü Özkan Sümer, iyi şeylerin gerçekleşmesi için zamana ihtiyaç olduğunu, böyle durumlarda kulübe destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Sümer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda 2-0 mağlup oldukları Medipol Başakşehir maçından dersler çıkarılması gerektiğine dikkati çekerek, "Dünkü maçta bir kısım eksi, aksağı iyi tespit etmek lazım. Hataları görmeyle bu işleri düzeltemiyorsun. Hataları giderme yolunda nelere ihtiyacın var. Bunu iyi bilmek lazım. Trabzonspor'un yıllardır en büyük sorunu bu." diye konuştu.

Bu konuda zaman ve imkan olmak üzere iki şeyde zorlanıldığını ifade eden Sümer, şöyle devam etti:

"İyileştirme pat diye ortaya çıkacak bir şey değil. İyileştirmenin en büyük, en önemli malzemesi de imkan. Bazen doğruyu bilirsin ama doğruyu yapma imkanınından mahrumsun. Bazen de imkanının el verir ama doğruyu yapabilecek bilgi ve ilişkiden mahrumsun. Biz hep ikinciyi kullandık. İlk söylediğimi kullanabilmek için biraz zamana ihtiyaç var. Mevcut şartlar içinde imkanları hem yaratmak hem de kullanmak yönünde doğru adımlar atmak gerekiyor."

"Trabzonspor'un böyle zamanda desteğe ihtiyacı var"

Sümer, "İyilikler bir anda oluşmuyor." diyerek, "Destek en önemli ihtiyaçlardan bir tanesidir. Trabzonspor'un böyle zamanda desteğe ihtiyacı var. Bu destek olduğu zaman her şey daha kolay halledilir." ifadelerini kullandı.

Transferde de geçmiş dönemlerden dersler çıkarılması gerektiğini anlatan Sümer, heyecan, acelecilik ve baskınin bir kısım şeyleri doğru değerlendirmede problem ortaya çıkardığını dile getirdi.

Yusuf ve Abdülkadir konusu

Özkan Sümer, genç oyuncular Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür konusunda daha önce söyledikleri noktada olduklarını aktararak, şunları kaydetti:

"Bu oyuncularla ilgili Trabzonspor'un ilgi gösterdiği herhangi bir öneri, teklif yok. Tabii bir kısım söylemler çıkıyor, resmi olan teklifler oldu. Abdülkadir'e geçenlerde herkesin bildiği açıklamaların yapıldığı gibi öneri geldi ama sportif anlamda ihtiyaç duyduğumuz bu oyuncuya ekonomik olarak ona ifade edilen rakamların altında bir rakamla karşılaştık. Yusuf'ta da aynı. Ekonomik zorlukları aşma konusundaki çözümü bu oyuncuları vermekte gören bir Trabzonspor şu anda mevcut değil."

Kaynak: AA / Spor

Özkan Sümer Trabzonspor Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title