Haberler

Denizlispor - Galatasaray maçının ardından

0 mağlup etti.

0 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Stadımız, kadromuz yeni. Hiç kolay olmadı. Arkadaşlarımız son derece iyi çalıştılar. Rakibi çok iyi analiz ettik. Oyun anlayışımızı sahaya yansıttık ve istediğimizi yaptık. Devre sonuna kadar enteresan pozisyonlar kaçırdık. İkinci yarı istediğimizi yaptık. Camiamızın bizi desteklediğini gördüm çok mutlu oldum. Daha çok eksiğimiz var. Lisansları son dakika gelmediği için bir iki oyuncumuzu sahaya alamadık. Bizim adımıza moral oldu ama çok çalışmamız lazım. Camiamıza ve seyircimize çok teşekkür ediyorum. En az 2-3 oyuncu almamız lazım. Milli takım aralarından sonra daha çağdaş ve pozitif futbol oynayacağız. Nerede olursak olalım kazanma alışkanlığı olan bir takım oluşturmak istiyoruz. Her takımın sahada kazanma yüzdesi vardır. Biz doğru şeyler yaptık ve buda bizi galibiyeti getirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Davala: "10 kişi kalınca deplasmanda işinizi zorlaşıyor"

Galatasaray Antrenörü Ümit Davala ise, "Oyuna istediğimiz gibi başladık. 15-20 dakika içinde oyunu çevirebilirdik ama olmadı. Penaltı kaçtı ama oyun içinde bunlar var. 10 kişi kalınca deplasmanda işinizi zorlaşıyor. Rakibe direnç verdik. Pozisyon olmadan bir gol yedi. Kırılma noktamız bu pozisyondu. Golü yedikten sonra 10 kişi toparlamak zor oluyor. Telafisi olan maç. Ligin ilk maçını oynadık" şeklinde konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yücel İldiz Galatasaray Denizlispor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title