Haberler

Demirkol'dan Ali Koç'a Mesaj: Hiç Unutmaması Gereken Tek Şey Neden Seçildiği

Güncelleme:

Ünlü Spor Yazarı Mehmet Demirkol, Ali Koç'un tarihi zaferiyle sona eren Fenerbahçe Kongresi'nin ardından "Ali Koç'un hiç unutmaması gereken tek şey neden seçildiği" dedi.

Mehmet Demirkol, Ali Koç'un tarihi zaferiyle sona eren Fenerbahçe kongresinin ardından twitter'dan kısa bir değerlendirme yaptı. Demirkol, "Ali Koç'un hiç unutmaması gereken tek şey neden seçildiği..." dedi.

ÜNLÜ SPOR YORUMCUSUNDAN "HİÇ UNUTMAMASI GEREKEN TEK ŞEY NEDEN SEÇİLDİĞİ" MESAJI

Kişisel twitter hesabından Fenerbahçe'nin tarihi kongresini değerlendiren Mehmet Demirkol, önce demokrasi vurgusu yaptı ardından da Ali Koç'a mesaj verdi.

Demirkol'dan Ali Koç'a Mesaj: Hiç Unutmaması Gereken Tek Şey Neden Seçildiği

Demirkol, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından "Demokrasi iyidir" paylaşımı yaptı ardından ise, "Ali Koç'un hiç unutmaması gereken tek şey neden seçildiği..." tweetini attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

beton çivisi:

satılık gazeteci. . her halta yorumu olan ama aynaya bakmaya korkan kokuşmuş medyanın satılmış neferi. . .

5
3
yanıtYanıtla
ALİ KOÇ:

UNUTMAM KOÇUM, Bİ BİTMEDİNİZ A. . . .

3
1
yanıtYanıtla
Fenerbahçeli değilim ancak ...:

Türk futbolu adına inançla Ali Koç '' tan dünya başarısı bekliyorum. Ve inanıyorum ki bu dönemde yaradılışında kabiliyeti olan çocukların da önü açılacak keşfedilip yetiştirilme şansları olacaktır. Başarılarınızın devamı dileğiyle . . .

2
1
yanıtYanıtla
Sporsever:

Ali Koç un senin yorumuna ihtiyacı yok

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title