Haberler

Deıvıd'den İddialı Açıklamalar

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Oyuncusu Deivid de Souza, Hem Ligde Şampiyon Olacaklarını Hem de Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İyi Sonuçlar Alacaklarını Söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid de Souza, hem ligde şampiyon olacaklarını hem de Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde iyi sonuçlar alacaklarını söyledi.

Brezilyalı oyuncu Deivid de Souza, ailesiyle birlikte Antalya Lara'daki Miracle Hotel'de tatil yapıyor. Tatili sırasında Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Brezilyalı oyuncu Deivid de Souza, sezon başladığı günden itibaren kendisinin takımdan gönderileceği yönündeki haberlere açıklık getirdi. Hiçbir zaman aklından Fenerbahçe'den gideceği yönünde bir düşüncenin geçmediğini söyleyen Deivid, "Buradan gönderileceğim haberlerini basından takip ettim. Bugüne kadar ne başkanımız

Aziz Yıldırım ne de diğer yöneticiler ve hocam Zico, benim buradan gideceğim veya gitme ihtimalimin bulunduğu yönünde bir görüş bildirmediler. Ben bir profesyonel olarak Fenerbahçe'nin oyuncusuyum. Burada bulunduğum müddetçe burası için çaba sarf edeceğim konusunda sözleşme imzaladım. Bu yüzden hiçbir zaman aklımdan buradan gideceğim geçmedi" dedi.

Bu sezon sahada daha farklı bir futbol sergileyeceğini ifade eden Deivid, "Artık Fenerbahçe'de ikinci senem. Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye daha fazla alıştığımı düşünüyorum. Bu sezon benim için farklı bir sezon olacak. Çünkü özellikle ilerleyen maçlarda Fenerbahçe taraftarı daha farklı bir Deivid seyredecek" diye konuştu.

Ligde yeniden şampiyon olacaklarını, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de istedikleri sonuçları alacaklarını söyleyen Brezilyalı oyuncu, "Lige iyi bir başlangıç yapmadığımız ortada ama bunu bütün bir sezonu böyle geçireceğiz düşüncesiyle eleştirmek son derece yanlış. Mevcut antrenman programı ve maç trafiğimiz yüzünden başarı grafiğimizin düşük gibi gözükmesi çok normal. Dünyanın birçok ülkesinde birçok takım lige başlarken bu tür düşüşler yaşarlar. Takımdaki herkes bunun zaten farkında. Bütün bunları

görmezden gelerek bir gün içinde takımın hocasını ve oyuncularını göndermek ve bunu istemek doğru değil. Çok değil kısa bir müddet sonra taşların hepsi yerine oturacaktır. Çünkü kadro yapımız çok zengin. Artık her şeyimizle hazır hale geliyoruz. Tabii ki kaybettiğimiz puanlara bizler de üzülüyoruz ama bunları telafi edecek oyuncular yine Fenerbahçe takımının oyuncularıdır. Benim düşüncem gerek Turkcell Süper Ligi'nde gerekse Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız takımlar ve oyuncular Fenerbahçe'den ve

Fenerbahçe'de oynayan oyunculardan farklı değiller. Sadece zamana ve sabırlı olmaya ihtiyacımız var" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'ye yakışır maçlar oynayacaklarını dile getiren Deivid, "Şimdiden kolay bir kura çekildiği yönünde gazetelerde haberler yer alıyor. Artık dünyanın hiçbir yerinde kötü oynayan veya zayıf takım dediğimiz hiç takım kalmadı. Hepsi kendilerine göre çok güçlü takımlar. Ama sezon başından beri sürdürdüğümüz bir çalışma var. Aslında kimse bu yapılan çalışmanın farkında değil. Depoladığımız kuvvet ve enerjinin yorgunluğu yüzünden bugüne kadar istediğimiz oyunu sergilemekte güçlük

çektik. Karşılığında Fenerbahçe ve oyuncuları ile hocamız Zico'ya mal edilen eleştiriler hiç adil değil. Artık devre sonuna kadar sonuçları Fenerbahçe'ye yakışır maçlar ortaya çıkartacağız. Bu maçların arasında Şampiyonlar Ligi maçları da olacak" ifadelerini kullandı.

(İY-İY-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title