Haberler

Defne Samyeli'nin Kızı Deren Talu'ya Teklif Yağıyor

Güncelleme:

Defne Samyeli'nin 19 yaşındaki kızı Deren Talu, manken oldu. 3 diziden teklif alan Deren Talu, Haziran ayında başlayacak bir gençlik dizisine evet dedi.

Şu sıralar Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynayan Defne Samyeli'nin 19 yaşındaki kızı Deren Talu, manken oldu. Talu, moda çekiminin kamera arkası fotoğraflarını Instagram hesabından yayınladı.

LOS ANGELES'TA OKUYOR

Defne Samyeli'nin kızı olarak tanınan ama artık kendi hikayesini yazmaya başlayan Deren Talu, hem öğrencilik hem de modellikten dolayı Los Angeles-İstanbul arası mekik dokuyor.

TEKLİF YAĞIYOR

Deren Talu, şubat ortasında başlayacak 3 diziden teklif aldı ancak okulu nedeniyle teklifleri kabul etmedi. Talu, haziran ayında başlayacak bir gençlik dizinde rol alacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Los Angeles Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

bu ailenin babasi olsaydimMobil-ANDROID:

ulan dusunsenize bi yere gezmeye gidecek olsaniz bunlar en az bes saat once hazirlanmaya basliyolardir, Allah korusun yav, dusununce kotu oldum :( yasasin kezbanlar ;)

24
1
yanıtYanıtla
Misafir:

hahaha iyiydi bu

yanıt7
yanıt0
Zeynep:

Ana kız ikinizde çok iticisiniz

15
8
yanıtYanıtla
Ali özmenMobil-IOS:

Bacağa bak çıta gibi

3
11
yanıtYanıtla
ALEMDAR:

hangi zengin kodamanın oyuncağı olacak ALLAH bilir bare fakirlere verse zenginlerle hergün . . . yapıyor

5
8
yanıtYanıtla
Cilekes:

Hepsi pislik bunların yaa

10
3
yanıtYanıtla
melek:

anası torpille kutlar vadisine girdi kızıda torpille dizinin birine kapak atar ondan sonra diziler neden izlenmiyor işte bunda izlenmiyor

9
2
yanıtYanıtla
adem:

Hatunlar güzel ikiside anasıda kızıda!

7
3
yanıtYanıtla
Sabır:

Günah kardeşim günah ya ar edep kalmadı yazık vallaBu haber ile ilgili yapmak istediğiniz yorumunuz.

9
1
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Bozulması ve şımarması yakındır

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title