Haberler

Kadın Yolcuyu Dövdüğü İddia Edilen UBER Şoförü: Dövmedim, Ayağı Takılıp Düştü

Güncelleme:

İstanbul'da bir UBER şoförünün kadın yolcuyu dövüp yola attığı iddia edilmişti. İfadesi ortaya çıkan sürücü "Dövmedim. Araçtan inerken ayağı takılıp düştü" dedi.

İstinye'den Atatürk Havalimanı'na gitmek için UBER aracıyla seyahat eden Birgül Ekinci'yi dövdüğü iddia edilen sürücü M.Ü.'nün polis merkezindeki ifadesi ortaya çıktı.

Küçükçekmece Adliyesi'nde dün sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan M.Ü.'nün ifadesinde şunları söylediği öğrenildi:

"TAKSİCİDEN ÇEKİNDİĞİM İÇİN GİTTİM"

Basın Ekspres yolu havalimanı istikametinde seyir haldeyken kadının hakaretlerine dayanamayıp aracı sağa çektim. Bu şekilde yola devam edemeyeceğimi söyledim. Diğer kadın araçtan inerek taksi çağırdı. Bu esnada Birgül isimli kişi de araçtan ineceği sırada ayağı takılarak yere düştü. Düştüğü anı görmedim. Bu sırada taksi sürücüsü bana 'UBER misin?' diye sordu. Ben de 'Evet' dedim. Taksi sürücüsünden çekindiğim için araca binerek yola devam ettim. Bu esnada kadınlar taksiye binmişlerdi. Kadından kesinlikle para almadım. UBER uygulamasında Avrupa yakasından neresinden olursa olsun Atatürk Havalimanı'nın fiyatı 100 TL'dir. Ancak yoğunluk olduğu zaman fiyat artabiliyor. Bu fiyat artışını da müşteri görür ve bu şekilde kabul eder. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece İstinye Ekinci 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500

Yorumlar (30)

AKIL VAR:

uberi karalama kampanyası ugrasmasın taksiciler naparsanız yapın sizin lekeniz daha buyuk

326
0
yanıtYanıtla
gamzeturan:

Kadının utanmaz tavırlarla, yaşına başına bakmadan, ses tonunu bile değiştirmeyip hala gülerek konuşan bir insana annesine varan hakaretler, küfürler etmesi kati suretle cezalandırılmalı. Adam ekmek parasının peşinde, sen zaten ücreti kabul edip Uber''i çağırmışsın, şirretliğe-çirkefliğe lüzum ne? Madem para vermek istemiyorsun bin otobüsüne efendi efendi git. Şiddete kesinlikle karşıyım, ama erkeklere psikolojik baskı yapan kadınların da cezalandırılması gerektiği görüşündeyim.

160
0
yanıtYanıtla
DERYA:

ALLAH BER ŞÖFÖRÜNE İNANILMAZ SABIR VERMİŞ BEN OLSAM ÇOKTAN PATAKLAMIŞ TIM BUARADAKİ OYUN O KADAR AÇIK Kİ UBER LE SEYEHAT EDECEKSEN GİDECEGİN ÜCRETİNİ DE BİLİRSİN ŞÖFÖR DE ÜCRET BİLGİSİ OLMAZ ŞÖFÖR ANCAK SEYEHATİ SONLANDIRIR ÜCRET BİLGİSİ ÖYLE GELİR MİLLETİN AKLI İLE DALGA GECMEYİN BU KADIN COK FAZLA DAYAK İSTEDİ DE ŞÖFÖR ATMADI VİDEO DA ŞÖFÖRÜN NASIL KİBAR VE BEYEFENDİ OLDUGU ORTADA KADIN İSE TAM ÇİRKEF

148
0
yanıtYanıtla
fb li:

ubere devam taksici lerin aptal hasta psikopat tavirlarini niye cekelim kardesim

113
0
yanıtYanıtla
HOCAEFENDİ:

kimse videoyu izlemeden yorum yapmasın kadın sınırı çok fazla zorlamış adamda sabır etmiş ama biyere kadar

107
0
yanıtYanıtla
B o r A:

Olaya bakın ki videonun hepsi yayınlanmıyor madem sürekli kayıtta kamera neden bir kısmı kesilip yayınlanıyor bütün medyada sadece 25 saniyelik video var gerisi nerde?? orda bile kadın konuşturmuyor adamı derdini anlattırmıyor ve tesadüf bu ya arkadan gelen taksıcı olayı görüp kadına yardım ediyor koşup hastahaneye götürüyor

91
1
yanıtYanıtla
Oguzhan:

Taksicilerin bir oyunu. Apaçık belli

84
0
yanıtYanıtla
mustafa96:

ne zaman taksiye binsem yakın mesafe deyince yüz göz değişir giderken direksiyonu yumruklarlar en uzak yoldan götürürler indiğimde de son darbeyi vururlar paranın üstünü eksik verirler biriken paralarım haramla kan olsun kul hakkı ahirette hakkımı alacağım zerresine kadar bu olayda onların tezgahı

77
0
yanıtYanıtla
Rant! rant! rant....!:

Videoyu izledim. Şoföre helal olsun. Kadın ne öyle yaaa. Nasıl çığrınmalar bağırmalar. Şoför iyi koruyor sakinliğini. Gerçekten ekmek parası. Gariban şoförün ne suçu var. Asıl uber sistemini ülkemize kimler neden getirmiş rantın sahibi kim ona baksınlar. . . .

23
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

o kadını 1 milyon verse almam arabaya :) bune ya 1000 tane kaynan :)

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title