Haberler

Datça Altın Badem Ödülleri, 2. Kez Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Aylardır büyük bir heyecanla beklenen "Datça Altın Badem Ödülleri" töreni geçtiğimiz günlerde Datça Amfi Tiyatro'da yapıldı.

Saygın Medya (Saygın Kurt) tarafından organize edilen "Datça Altın Badem Ödülleri" töreni için, birbirinden ünlü isimler Datça'ya akın etti. Ödül törenini Jess Molho ve Şebnem Scheafer, birlikte sundu.

Orcey Hotel'in büyük katkılarıyla gerçekleşen törene; Cemal Hünal, Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak, Çetin Altay, Soner Olgun, Tuğçe Tayfur, Gizem Özdilli, Vahe Kılıçarslan, Fatih Boğalar, Murat Tavlı, İlayda Aydın, Emrah Karaca, Akın Ertübey, Cihan Yıldız, Ertem Şener, Abdülkerim Durmaz, Ahmet Çakar, Arif Susam, Ali Altay, Ahmet Selçuk İlkan, Alper Erözer, Rabia Tunçbilek, Veysel Mutlu gibi isimler katıldı. Fatih Portakal, Nazlı Çelik, Aleyna Tilki, Alişan ve Berkay, işleri nedeniyle Datça'daki törene katılamazken, gönderdikleri videolarla Datça halkını selamladılar.

2.500 kişilik Datça Amfi Tiyatro'da gerçekleşen 2. Datça Altın Badem Ödülleri törenine Datça halkı yoğun ilgi gösterdi ve Amfi Tiyatro tamamen doldu.

AZ DAHA EZİLİYORDU!..

Gecede en büyük ilgiyi Türkiye'nin Justin Bieber'i olarak anılan genç şarkıcı Alper Erözer gördü. "Umut Vadeden Sanatçı" ödülünü babası Cenk Erözer'in elinden alan Alper Erözer, sahneye çıktığı sırada, bir anda hayranlarının arasında kaldı ve ezilme tehlikesi atlattı.

İLK KEZ ONUR ÖDÜLÜ ALDI, DOĞAL SAÇLARIYLA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ!..

Podyumlara yıllarını veren ünlü manken Gizem Özdilli, gecede Onur Ödülü ile onurlandırıldı. Ödül aldığı sırada duygulanan ve gözyaşlarına hakim olamayan Gizem Özdilli, hayatının ilk onur ödülünü aldığını itiraf etti ve yaptığı konuşmada; 'Bir manken olarak beni, bir sanatçıyı onurlandırır gibi onurlandırdığınız için teşekkür ederim, bu benim ilk onur ödülüm' dedi.

Bu arada Gizem Özdilli, bakımlı saçlarıyla törenin en dikkat çeken isimlerinden olurken, gören herkes saçların kaynak vs. olduğunu düşündü. Ancak Gizem Özdilli'nin saçının kendi saçı olduğu ve bakımıyla da bizzat kendisinin ilgilendiği öğrenildi.

PROTOKOLE OTURMADI!..

Datça Altın Badem Ödülleri töreninde ödül alan bir isim de Soner Olgun'du. Törene Bodrum-Datça arabalı feribotuyla gelen Soner Olgun, eşi ve kızıyla birlikte katıldığı törende protokolde oturmak yerine, amfi tiyatronun bir ucunda, halkın arasında oturmayı tercih etti. Ödül için anons edildiğinde, sahneye gelmesi dakikalar sürdü. Datça halkı, yaptığı konuşma sonrası Soner Olgun'u dakikalarca ayakta alkışladı.

"MAVİ BONCUK" EKİBİNE ÖDÜL!..

"Türk Sinemasına Emek Verenler" kategorisindeki ödüle bu yıl "Mavi Boncuk" filmi layık görüldü. Törene, Tarık Akan'ın ailesinden hiç kimse katılmazken, Emel Sayın Palamutbükü'ndeki evinde olmasına rağmen, sağlık sorunları nedeniyle törene gelemedi. Münir Özkul'u temsilen kızı Güner Özkul, Halit Akçatepe'yi temsilen kızı Ebru Akçatepe, Zeki Alasya'yı temsilen eşi Jülide Alasya ve Metin Akpınar'ın yerine yakın aile dostu Nedim Aka törende hazır bulundu. Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, Kıbrıs'ta stand up gösterisinde olduğu için katılamadı ve bir video mesajı gönderdi.

"BEN SİZLERLE VAR OLDUM VE SİZLERİN SAYESİNDE BURADAYIM"

Törende 'Yılın Sinema Filmi' dalındaki ödülü "Kızım ve Ben" filmi kazanırken, Cemal Hünal aynı zamanda 'Yılın Sinema Oyuncusu' ödülüne layık görüldü. Cemal Hünal ve filmin çocuk oyuncusu Zülal Memişoğlu ödüllerini almak için sahneye gelirken, mikrofonu eline alan çocuk oyuncu Zülal Memişoğlu; 'Ben sizlerle var oldum ve sizlerin sayesinde buradayım' deyince amfi tiyatroyu dolduranlar tebessüm etti.

"FİNLANDİYA İLHAMLI EĞİTİM SİSTEMİ" ÖDÜL GETİRDİ!..

Gecede ayrıca "Finlandiya İlhamlı Eğitim Sistemi" modeliyle dikkat çeken Fidol Okulları, kurulmalarından sadece bir yıl sonra "Yılın Eğitim Markası" ödülüne layık görüldü. Altın Badem Ödülü'nü, Fidol Okulları adına, kurucu Faik Birgül ve uzman psikolog Fulya Zorba aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gizem Özdilli Soner Olgun Datça Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title