Haberler

Darphın, 50. Yılını Türkiye'de Avrupa Fiyatlarıyla Kutluyor

Bu Yıl 50. Yılını Kutlayacak Olan Fransız Cilt Bakım ve Kozmetik Markası Darphin'in Türk Tüketicisine Artık Estã©e Lauder Companies Türkiye Çatısı Altında Hizmet Vereceği Bildirildi.

Bu yıl 50. yılını kutlayacak olan Fransız cilt bakım ve kozmetik markası Darphin'in Türk tüketicisine artık Estée Lauder Companies Türkiye çatısı altında hizmet vereceği bildirildi.

Darphin'den yapılan açıklamaya göre, şirket, global fiyatlandırma stratejisine uygun olarak, tüm ürünlerin Türkiye'deki satış fiyatlarını Avrupa seviyesine çekiyor. 1998 yılından beri Türkiye kozmetik pazarında distribütörlük sistemiyle satılan Darphin; artık "Estée Lauder Companies Türkiye" çatısı altında Türkiye'de hizmet verecek. Darphin Türkiye, fiyatlarında, tavsiye edilen perakende satış fiyatlarına oranla ortalama yüzde 35'e varan indirimlere giderken, pazardaki ürün çeşitliliğini de arttırmayı hedefliyor.

(CY-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title