Haberler

Darıca'da Yüzlerce Çocuk, Sünnet Heyecanı Yaşadı

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Şünnet Şöleni’nde 600 çocuk, sünnet olmanın heyecanını yaşadı.

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Şünnet Şöleni'nde 600 çocuk, sünnet olmanın heyecanını yaşadı.

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl 14. düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni'nde 600 çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımını atarken, düzenlenen şölende çocuklar gönüllerince eğlendi. Darıca sahildeki program öncesinde çocuklar Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile buluşarak önce hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler, ardından da üstü açık otobüsler ile şehir turu atarak gönüllerince eğlendiler.

Program Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan şölende kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileterek programa katılımlarından dolayı teşekkür ederek, "Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum, çok sevinçliyim, çok heyecanlıyım. Rabbimize hamdolsun, şükürler olsun ki zengin fakir bütün insanlarımızla birlikte 600 çocuğumuzun sünnet düğününü hep birlikte yapıyoruz. Ülkemizin değişik illerinden şehrimize gelen insanların, bu şehre mensup olmanın gereklerini yerine getirebilme adına, bir ve beraber olma adına bugünü gerçekleştiriyoruz. Bugün çocuklarımızla birlikte şehir turu attık, bende yanlarındaydım. Bütün Darıca ailesi olarak hep birlikte bu düğünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlar bizim gelecek nesillerimizin temel taşlarıdır. Ülkemizi bu çocuklara emanet edeceğiz" dedi.

24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine de değinen Başkan Karabacak, "Geçtiğimiz günlerde yaptığımız seçimlerle ülke insanımız seçimini yaptı. Şükürler olsun, huzur içinde gerçekleştirdiğimiz seçimlerin ardından herkes birlik ve beraberlik içinde yaşantısına devam ediyor. Biz biriz ve beraberiz, bu ülkeyi bölemeyeceksiniz, bizleri parçalayamayacaksınız. Tek devlet diyoruz, tek millet diyoruz, tek vatan diyoruz ve tek bayrak diyoruz. İşte bu güzel günde de hep birlikte düğünümüzü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından program, çocuklar için hazırlanan gösteriler ile devam etti. Gösterilerin ardından sünnet olan çocuklara Darıca Belediyesi tarafından hediyeler verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Cumhuriyet Meydanı Darıca Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title