Haberler

Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vurdu! Golü iptal etti, penaltı verdi

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Borussia Dortmund ile Sevilla arasında oynanan maçta ilginç bir olay yaşandı. FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, ev sahibi Dortmund'un 48.dakikada attığı golü VAR incelemesi sonucu öncesinde faul olduğuna karar vererek iptal etti ve penaltıya hükmetti.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Borussia Dortmund ile Sevilla arasında oynanan maçta ilginç bir olay yaşandı

VAR İNCELEMESİ SONUCU İLGİNÇ KARAR

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, ev sahibi Dortmund'un 48.dakikada attığı golü VAR incelemesi sonucu öncesinde faul olduğuna karar vererek iptal etti ve penaltıya hükmetti.

Cüneyt Çakır'dan ilginç karar! Borussia Dortmund-Sevilla maçına damga vurdu

PENALTI KAÇTI AMA TEKRAR EDİLDİ

Kazanılan penaltıyı ise Haaland kaçırdı ardından Cüneyt Çakır penaltının kurallara uygun kullanılmadığını belirtti ve tekrar ettirdi. Haaland bu kez golü kaydetti.

Cüneyt Çakır'dan ilginç karar! Borussia Dortmund-Sevilla maçına damga vurdu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Borussia Dortmund Cüneyt Çakır Sevilla FC Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (48)

Murat:

Elinde olsa ligde gs ye bütün maçları kazandırı

22
41
yanıtYanıtla
FARUK:

Gs yi kolladığı hangi maçı gördünde boş konuşuyosun ?

yanıt4
yanıt0
REYİZ:

NE İÇTİN SEN SABAH SABAH !!!

yanıt4
yanıt0
reis:

gs nin alt yapısından yetişme CÜNEYT tüm kararları tartışmalı, hep gs lehine fb aleyhine art niyetli bir hakem

15
41
yanıtYanıtla
Mirro:

Cok komiksin

yanıt10
yanıt8
oğuz:

cüneyt çakır fbli olum sen neyin kafasını yaşıyorsun . fb gs maçını bile skandal kararlar verip 3-0 kazanacağımız maçı 1-0 kazandık . geçen yıl fb bjk maşında bjk sizi yenecekken siz e verdi maçı . sen futbol izleme anlamıyorsun as.

yanıt9
yanıt4
gönüllerin strateji uzmanı:

Kendi iç meselemiz olan hakemlerimiz artık küresel boyutta bir tehdit haline gelmiştir

42
7
yanıtYanıtla
Erhan:

Gol olmuş arkadaş orda faul vardı deyip penaltıyı veremezsin , baktı penaltı kaçtı Cüneyt’in başı yanacak hemen tekrarlat penaltıyı atsın vs Türk hakemlerini Avrupa’da görev vermeyi bırak Türkiye içinde bile görev vermeyeceksin

38
8
yanıtYanıtla
reis:

FB deklare etmeli bir daha Cüneyt çakır ne var da ne sahada fb maçlarına verilmemeli. . . art niyeti ayyuka çıktı. . fb nin sadece bu sene en az 7 puanını çaldı. . .

14
17
yanıtYanıtla
gs21:

de git isine size calisiyor

yanıt1
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title