Haberler

    Juventus'la Karşılaşacak Parma, Bilet Fiyatlarına Yüzde 600 Zam Yaptı

    Güncelleme:

    İtalya Liginin 3. haftasında Juventus ile karşılaşacak olan Parma, bilet fiyatlarına yaklaşık yüzde 600 zam yaparak taraftarları isyan ettirdi. 25 euro olan en ucuz biletin fiyatı 178 euroya çıktı.

    Juventus'un kadrosuna kattığı Cristiano Ronaldo, her geçen gün etkisini hissettirmeye devam ediyor. Portekizli yıldızın İtalya'ya transferi özellikle ekonomik gelişmeleri de etkiledi.

    Juventus'un Ronaldo'yu alması sonrası İtalya Serie A'da bulunan kulüpler bilet fiyatlarına ciddi bir zam yaptı. Tuttosport'ta yer alan haberde, bilet fiyatlarının yaklaşık yüzde 600'lük bir artış gösterdiği belirtildi.

    TARAFTARA İLK DARBEYİ PARMA VURDU

    İtalya'da Juventus'u sahasında ağırlayacak kulüplerin yeni bilet politikası ciddi bir etki bırakacak. İlk ciddi örnek de Parma'dan geldi.

    Ligin 3. haftasında Torino ekibini ve doğal olarak Ronaldo'yu konuk edecek olan Parma, yüzde 600'lük zam yaptı. Buna göre de en ucuz bilet 25 euro iken bir anda 178 euroya yükseldi.

    EN PAHALI BİLET 450 EURO

    Ayrıca bu karşılaşma için normalde 60, 70, 100 ve 150 euro olan koltuklar 199, 233, 386 ve 450 euroya çıkarıldı. Geçen sezon 199 euro olan kombine bilet fiyatlarının ardından şu an sadece Juventus ve Ronaldo'ya karşı yapılacak lig maçında en ucuz bilet 178 euroyu gördü.

    İtalya'da birçok kulübün de Ronaldo ve Juventus'a karşı yapılacak lig karşılaşmalarında benzer şekilde bilet fiyatlarında zam uygulayacağı aktarıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    İtalya Serie A Juventus İtalya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (7)

    Objektif biri:

    Türkiye ye gelemedi ama yine de siyah beyazlı bir ekibe gitti. helali hoş olsun :)

    6
    19
    yanıtYanıtla
    dddf:

    kafaya bak

    yanıt20
    yanıt2
    kartal:

    tiner içmiş karışma

    yanıt5
    yanıt0
    Yalan soyleme mahmut:

    Türkiye satın alamaz bu futbolcu yu adamım değeri bir Türk kulübü değerinde

    1
    0
    yanıtYanıtla
    karakartal:

    renkleri bağladık sıra takımda ncjhdıhdhdhdşnc

    1
    0
    yanıtYanıtla
    cengiz:

    Realliy dim. Arkı Juventus lu oldum.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    EYÜP66:

    İki hafta sonrada yırtınırlar seyirci yok diye.bu düpedüz seyirciyi sırtından vurmak.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title