Haberler

    Real Madridli Ronaldo, Vergi Kaçırma Davasını Kaybederse 30 Milyon Euro Ödeyecek

    Güncelleme:

    Real Madrid'de forma giyen Cristiano Ronaldo, vergi kaçakçılığıyla yargılandığı davayı kaybederse 30 milyon euro ödeyecek.

    Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun vergi kaçakçılığıyla yargılandığı davada Portekizli futbolcunun kaybetmesi halinde hazineye en az 30 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. 22 Aralık'ta ikinci duruşması yapılacak davada Ronaldo masum olduğunu savunmuş ve düşük bir ceza için anlaşma yapmayı reddetmişti.

    14.8 milyon euro vergi kaçırmakla suçlanan Ronaldo'nun davasıyla ilgili bir uzman tanığın 22 Aralık'ta ifade vereceği belirtiliyor. Bu tanığın Ronaldo'yu zor durumda bırakacağı AS gazetesinde yer alan bir haberde belirtildi.

    AVUKATI RONALDO'YA DESTEK ÇIKTI

    Portekizli futbolcunun avukatı Jose Antonio Choclan ise Ronaldo'nun anlaşmayı kabul etmeyerek doğru şeyi yaptığı görüşünde.

    Madrid İl Savcılığı Mali Suçlar Dairesi'nin mahkemeye yaptığı başvuruda Portekizli futbolcu, 2011-2014 yılları arasında imaj gelirleriyle bağlantılı olarak 14,75 milyon euroluk vergi kaçırmakla suçlanıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Madrid Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Bakmadan Geçme

    KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500

    Yorumlar (7)

    DUYDUM:

    ALDIĞIM BİR HABERE ĞÖRE RONALDO MÜSLÜMANMIŞ MÜSLÜMANADAM VERGİ KAÇIRMAZ!

    0
    17
    yanıtYanıtla
    ab:

    malsin

    yanıt2
    yanıt0
    Adınızı Yazın:

    yalnız kurt : allah hidayet nasip eylesin.

    16
    0
    yanıtYanıtla
    accounting:

    ulan bu ispanyollarda verdiği paranın geri alma yolunu bulmuşlar bi vergi kaçırma davası aç yapıştır 30 milyonu güzel iş valla

    15
    0
    yanıtYanıtla
    akıncı:

    gine filistine zulme gözyuman milyarder arap kıral larından deyerli ronal do . . . . . . yakışır

    13
    0
    yanıtYanıtla
    yorumcu:

    Ronaldo

    5
    0
    yanıtYanıtla
    hakan baş:

    iş baş haydar baş haydar baş gelmeden bu düzen değişmez

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title