Haberler

Cristiano Ronaldo, milli takım formasıyla 100 gol barajını geçen tarihteki 2. futbolcu oldu

Güncelleme:

UEFA Uluslar Ligi'nin ikinci haftası 9 maçla sona erdi. Portekiz'in İsveç'i 2-0 yendiği maçta golleri atan Cristiano Ronaldo bir kez daha tarihe geçti. Gol sayısını 101'e yükselten yıldız futbolcu, İranlı Ali Daei'nin ardından milli takım için 100 gol barajını geçen 2. oyuncu oldu.

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup 2. maçında İsveç ile Portekiz karşı karşıya geldi. Stockholm Friends Arena'daki mücadeleyi konuk ekip Portekiz, 2-0'lık skorla kazandı.

İsveç, 44. dakikada Svensson'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Portekiz, 45+1. dakikada Cristiano Ronaldo'nun frikik golüyle devreye önde girdi.

Cristiano Ronaldo, 72. dakikada ceza sahası dışından 90'a doğru nefis bir plaseyle maçın skorunu belirledi.

100 GOL SINIRINI GEÇEN TARİHTEKİ İKİNCİ FUTBOLCU

Cristiano Ronaldo, Portekiz adına 100 ve 101. gollerini atarak milli takımı için 100 gol barajını geçen İranlı Ali Daei'nin ardından ikinci futbolcu oldu.

Portekiz, bu sonuçla birlikte grupta 2'de 2 yaparak puanını 6'ya yükseltti. İsveç ise puanla tanışamadı.

Portekiz, gruptaki bir sonraki maçında Fransa'ya konuk olacak. İsveç ise deplasmanda Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Portekiz Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

AFYONLU:

ALİ DAEİ YİDE GEÇEREK O REKORUDA TARİHİDE GÖMECEK RONALDO ADAM KİNG!

8
1
yanıtYanıtla
Sapuri:

Ali daei o rekoru guam, laos, sri lanka gibi ülkelerle oynanan maçlarda elde etti. sırf bu 3 ülkeyle yaptığı maçlarda 50 gol attı (sadece guam maçı 19-0 bitti) yani Ali daei bu rekoru Avrupada yapabilmesi imkansız. Dolayısıyla gerçek rekortmen Ronaldö

5
1
yanıtYanıtla
Gerçek:

Kimlere karşı attığı değil adamların grupları onlar ne yapsın gelip Avrupa grubundamı oynasın neden başarıları küçültmek kayıpları büyütmek istersiniz anlamam

yanıt1
yanıt1
007:

The KİNG. . !

4
0
yanıtYanıtla
Ümit güner:

Adam king her turlu tekoru kirmadan bırakmaz futbolu bekleyin ve görün kim en iyi yani ronaldooooo...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title