Haberler

Çıplak Pozlarıyla Gündem Olan Ünlü Model Heidi Klum, İneğin Memesinden Süt Emdi

Güncelleme:

Cesur pozlarıyla adından söz ettiren ünlü manken Heidi Klum, hafta sonu paylaştığı bir fotoğrafla büyük tartışmaya sebep oldu. Klum, bir inekten süt içerken çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı.

Almanya'nın en popüler mankenlerinden olan ve "Almanya'nın Mankeni" isimli bir TV programının da arkasında yer alan Heidi Klum'un önceki gün paylaştığı bir fotoğraf hayranlarını şaşkınlığa uğrattı.

İNEĞİN MEMESİNDEN SÜT İÇERKEN ÇEKİLMİŞ POZU PAYLAŞTI

Instagram'da çıplak pozlarını hayranlarıyla paylaşmaktan çekinmeyen 45 yaşındaki ünlü model, son fotoğrafıyla da büyük ses getirdi. Klum, bir ineğin memesinden süt içerken çekilmiş fotoğrafını, "Leziz, leziz" ifadesiyle paylaştı.

Çıplak Pozlarıyla Gündem Olan Ünlü Model Heidi Klum, İnekten Süt İçti

HAYVAN HAKLARINA SAYGISIZLIK OLARAK NİTELENDİRİLDİ

Bu fotoğraf kısa sürede paylaşım rekoru kırarken, hayranları ikiye bölündü. Klum'un bazı hayranları bu fotoğrafını beğendiklerini söylerken, hayvan haklarını savunan bir diğer kesim ise bu fotoğrafın uygunsuz olduğunu dile getirdi.

Çıplak Pozlarıyla Gündem Olan Ünlü Model Heidi Klum, İnekten Süt İçti

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Klum'u destekleyenler, "Çok komik bir fotoğraf", "Sen ne yaparsan yap çok tatlısın" gibi mesajlar atarken Klum'a karşı olanlar ise çok sert ifadeler kullandı.

Çıplak Pozlarıyla Gündem Olan Ünlü Model Heidi Klum, İnekten Süt İçti

Çıplak Pozlarıyla Gündem Olan Ünlü Model Heidi Klum, İnekten Süt İçti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Heidi Klum Almanya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (10)

tırcı osman:

madem emdi abi, onun da başkalarına emdirmesi gerekir abi, maddelerin yer değiştirme kanunu abey

13
13
yanıtYanıtla
ZALİMİNGO:

BOYUN POSUN DEVRİLSİN

12
7
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

İneğin damarından idrar ile sütü bir birine karıştırmadan sütü veren Allah'' ım, senin daha aklımızın almadığı ne mucizelerin vardır.

14
1
yanıtYanıtla
birisi ...:

cehennem odunları. . . . .

6
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

inege hastalık bulaştırmış olabilir,,inegi veterinerler karantinaya alsınlar;))

8
1
yanıtYanıtla
EMOŞ ağa:

ya bunları servis edenler allah nasıl biloyorsa öyle etsin

8
1
yanıtYanıtla
adınız:

burda gizli mesaj var =)

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

o baska sey de emiyor sorun yok

2
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Benim sütüm daha faydali hemen etkisini görmeye baslar

2
2
yanıtYanıtla
DERVİŞ:

EN SON İKİ RESİM HEİDİ KLUM DEĞİL....

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title