Haberler

Çin'deki Şiddetli Fırtınada Gökten Ahtapot Yağdı!

Güncelleme:

Çin'in Qingdao bölgesinde çıkan şiddetli fırtına bölge halkına zor günler yaşatıyor. Kıyı kentinde, fırtınayla birlikte gökten ahtapot ve deniz yıldızı yağması herkesi şaşkına çevirdi.

Çin'in doğusunda bulunan Qingdao, tarihinin en korkunç fırtınasını yaşıyor. Shandong bölgesindeki felaketi korkunç boyuta taşıyan ise gökyüzünden karides, ahtapot ve deniz yıldızı yağması. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar sel felaketiyle zor günler geçiren Çinlileri korkuttu.

FIRTINA BÖLGEDE YAŞAMI ZORLAŞTIRDI

Bilim kurgu ve korku filmlerinde görmeye alışık olduğumuz bir sahne gerçek oldu. Olay, Çin'in doğusundaki Shandong bölgesinde bulunan kıyı kenti Qingdao'da gerçek oldu. Ülkenin doğusunda bulunan kenti etkisi altına alan fırtına bölgede yaşamı olumsuz kıldı.

FOTOĞRAFLAR DÜNYAYI ŞAKINA ÇEVİRDİ

Fırtınaların değerini ölçen Beaufort rüzgar şiddeti skalasına göre en şiddetli kategori olan fırtına seviyesine çıkan doğa olayı şehirde trafiği ve yaşamı adeta felç ederken sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ise bütün dünyayı şaşkına çevirdi.

FIRTINA, HORTUMA DÖNÜŞTÜ

Qingdao Meteoroloji Müdürlüğü, gerekli olmayan durumlarda sokağa çıkılmaması konusunda uyarı yaparken, 12 Beaufort şiddetindeki fırtınanın hortuma dönüştüğü görüldü. Kentte hortum ve fırtına dolayısıyla ilginç görüntüler ortaya çıkarken bazı Çinliler, fotoğraf paylaştı.

GÖKTEN AHTAPOT YAĞDI

Bazı fotoğraflarda gökyüzünden ahtapot düşerken görülürken, fırtınanın denizden çekerek gökyüzüne çıkardığı deniz yıldızı, karides ve benzeri deniz canlıları sokaklarda insanların ve araçların üstüne düştü.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Shandong Fırtına Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (30)

H.G:

iyiki bizde yagmamis yoksa tecavuz edecekler var hemde disarda geziyor hayvanlar

93
7
yanıtYanıtla
Realist:

Oh çok iyi olmuş, Allah helak etsin Çin’i!

37
11
yanıtYanıtla
tatar:

Çin yok olur inşallah Dogu türkistanlı kardeşlerimize yaptıkları zulüm yüzünden yok olsunlar taşlar yağar İnşallah

39
9
yanıtYanıtla
maho:

beddua etmeyin kardeşim beddua çok riskli bir iştir karşı taraf haketmezse döner seni vurur ayrıca bir müslüman hiç bir zaman beddua etmez. Hayatımda ilk kez bu kadar büyük dolu gördüm ceviz kadar yahu zor kurtardık kendimizi. Gördün mü taş kimin kafasına yağıyor. Adamlara balık sana taş yağıyor.

yanıt2
yanıt2
Muhammed Mevlüt:

Yemeeeeekkk demişlerdir çan çonlarlar

19
18
yanıtYanıtla
Dolu adam:

Kıyamet alametleridir

23
13
yanıtYanıtla
tırcı osman:

abi yıkamadan tuzlu tuzlu tençereye koyun, ahtopotun çorbası güzel oluyo

17
9
yanıtYanıtla
24 Haziran Aksami:

Bizde Kaybedersek Aldigimiz Makarna Püsskevüt Torbalarimzlan iste Böyle Havalarda Auuuuvvvv Auuuuvvvvvv Meeeee Meeeeleyerek Ucusmayizmi??? CHP GELiYOR 24 Haziran Aksami Bekleyin AKKOYUNLAR AUUUVAUUUUVLAR TAKIMI

6
16
yanıtYanıtla
KIZILTUGAY:

Ne kadar şanslı bu çinliler;yiyecekleri havadan yağıyor,zahmete ve para vermeye gerek yok,topla ve ye!

13
5
yanıtYanıtla
Abdülcanbaz:

Tam çinlilerin arayıpta bulamadığı bir durum... Hepsini yemişlerdir.

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title